30.1.16

#REVIEW: Mijn Mi-Pac rugzak die ik overal naartoe sleep

Ik was al een tijdje op zoek naar een rugtas. Nu had ik niet alleen een rugzak nodig voor school, maar zoals jullie weten hebben wij een half jaar geleden een schat van een hond in huis gehaald. Met lang wandelingen is het fijn als je wat spullen kwijt kan in een rugzak, zodat je in ieder geval beide handen vrij hebt tijdens het wandelen. Oja, en hij moest ook nog mooi zijn.


Ik belandde op de webshop van Marrington, waar ze een hele hoop Mi-Pac rugzakken verkopen. Mi-Pac heeft een hele hoop rugzakken in de collectie met grappig en leuke printjes. Super leuk, alleen ik ken mezelf. Ik vind zo'n tas een maandje of twee leuk, en dan raak ik alweer uitgekeken op het printje. Ik koos daarom voor en wat meer basic tas. Ik koos deze PU Su├Ęde Mi-Pac rugzak. Ik heb hem inmiddels al enkele maanden, dus ik heb de tas zeker uitbundig kunnen testen. En ik ben er heel tevreden over. Ik neem hem regelmatig mee met lange wandelingen met de hond. Ideaal want ik kan hier water voor mezelf, voor Tommy en wat brokken in kwijt. Behalve met wandelen, sleep ik de tas ook dagelijks mee naar mijn werk of naar school. Alles dat ik nodig heb past dan ook in deze tas.

What's in my bag
Wat zit er nu meestal in mijn tas? Het grootste gedeelte van de week gebruik ik mijn tas voor werk. Ik heb dan ook standaard 2 kladblokken bij, mijn agenda, mijn etui, portemonnee, een fles water (1 liter), eten (brood en fruit en wat cherrytomaatjes). Een hele hoop rommel zoals wat make up spulletjes, deo, een borstel, een paar verdwaalde lippenstiften en waarschijnlijk hier en daar een verfrommeld papiertje met aantekeningen.Enjoyed this article? Follow me:
 photo facebook_zps6f8ed461.png  photo bloglovin_zpsde03b93f.png  photo twitter_zps799eafe5.png  photo ilovefashionbloggers_zpsb9b2f44b.png  photo instagram_zpsad4dda77.png  photo pinterest_zpsa41402d4.png  photo youtube_zps03e71583.png
  Follow on Bloglovin
Follow on Bloglovin

1 opmerking:

  1. Hi everyone, it's my first visit at this website, and post is genuinely fruitful in favor of me, keep up posting these content. gmail sign in

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn