6.6.15

#SUMMER: Mijn nieuwe McDonalds bikini (volgens mijn vriend, haha)Ik had geen beter moment kunnen kiezen om dit artikel te plannen. Na het mooie weer van gisteren ben ik blij dat ik helemaal summer proof ben. Ik heb namelijk een nieuwe bikini! Toen ik de bikini uit de verpakking haalde was het eerste dat mijn vriend zei: 'Hé, McDonalds!'... 
De bikini bestelde ik online op Lagoen.nl. Het fijne aan Lagoen is dat je je eigen bikini kunt samenstellen. Het werkt als volgt:
De bikini’s van Lagoen Mix and Match je op lagoen.nl qua maat, kleur (wel 12!), 3 verschillende soorten topjes en 3 verschillende soorten broekjes. Daarnaast kan de bikini extra opleuken met een kraal verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren. De bandeau top leuk je op met een keuze uit 12 verschillende kleuren strikken. Om het af te maken kies je er een slipper bij mét verwisselbare strik.


Ik wilde graag een bikini met vrolijke fellen kleuren, die ook te combineren waren met bikini tops die ik al in bezit had. Ik koos daarom voor een rood bikini broekje en een geel bikini topje. Het topje maakte ik af met eens setje rode kralen en een rode strik. En ja, achteraf gezien begrijp ik de reactie van mijn vriend wel, haha. Het zijn de kleuren van de grote gele M. Ondanks dat de vergelijking met deze grote fastfoodketen te maken is, ben ik blij met mijn bikini. Ik vind hem super vrolijk en zomers!

En wat ik helemaal leuk vind, doordat het rode strikje op het gele topje afneembaar is, kan ik mijn broekje eigenlijk met bijna elk bikinitopje uit mijn kast mixen en matchen.

Bikinitopje geel: Lagoen.nl - Bikinitopje effen blauw: Victoria's Secret - Bikini topje blauw wit gestreept: Lingeriezaakje in Frankrijk - Bikinitopje rood: Lingeriezaakje in Frankrijk - Bikinitopje rood wit gestreept: Hunkemoller (oude collectie) - Bikinitopje blauw met bloemetjes: Hema (oude collectie)

Over Lagoen.nl
100% ontworpen in Nederland
Alle bikini’s van Lagoen zijn 100% ontworpen in Nederland. Door modeontwerpers met zeeën van ervaring met de vrouwelijke pasvorm. Juist omdat badmode zo weinig verhult, is een goede pasvorm belangrijk. Alleen door onze producten te testen met echte Nederlandse vrouwen en ontwerpers konden wij tot het beste eindresultaat komen.

Ruim 3 jaar. Dat is hoe lang het opzetten van een nieuw bikini merk kost. In het begin dachten wij, dat doe je wel even. Niets in minder waar. Het uitzoeken van stoffen, het ontwerpen van patronen, het testen op verschillende soorten vrouwen, het zoeken van een producent en nog veel meer activiteiten hebben ons merk uiteindelijk mogelijk gemaakt.

Kwaliteit en vakmanschap
LAGOEN bikini's zijn 100% gemaakt in Europa. Wij vinden het belangrijk waar onze producten vandaan komen. Daarom kiezen wij bewust voor productie in Europa en gebruiken wij alleen Europese kwaliteitsstoffen. In al ons werk en in al onze processen kijken wij naar kwaliteit, vakmanschap en de juiste materialen. Wij geven om de mensen waarmee wij samenwerken en de zorg voor het milieu. Lagoen is handgemaakt in Turkije.

Wat vind jij van mijn bikni?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Lagoen.nl

Enjoyed this article? Follow me:
 photo facebook_zps6f8ed461.png photo bloglovin_zpsde03b93f.png photo twitter_zps799eafe5.png photo ilovefashionbloggers_zpsb9b2f44b.png photo instagram_zpsad4dda77.png photo pinterest_zpsa41402d4.png photo youtube_zps03e71583.png
  Follow on Bloglovin
Follow on Bloglovin

4 opmerkingen:

 1. Haha ik snap je vriend wel ja, ik vind hem leuk bedacht! ik dacht heel even huh; verkoopt de mac bikini's!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, in het geel/blauw had je een Ikea-bikini gehad en moest je hem eerst nog zelf in elkaar zetten. Beter een McDonalds bikini dan. Ik vind hem wel leuk, ga zeker even op de website kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik snap je vriend ook wel, haha! Anyway, leuke bikini. Lekker zomers met de felle kleuren! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn