17.5.15

#UPDATE: Where have I been? (+ sneak peak into my garden)
English
Hello, dearest readers of my blog. I've been away for a very long time. And I can be really brief about the reason why: deadlines, deadlines and oh, well, deadlines. School is really getting busy lately and I had some big projects to finish, some exams to learn and besides that I also had a house to finish, and a garden to work on. BUT it is allmost finished! Today I want to give you a sneak peak into my garden, and show you how I want it to look like when it's finished. So it's both an inspirational post as an actual sneak peak.

PS: I can be active for the next few days, my school days are less busy now (yay, no exams for a while) and I turned in most of my projects. So I'll try to stick around longer this time ;)
Nederlands
Hallo liefste lezers van mijn blog! Ik ben en hele poos niet online geweest op mijn blog, en de reden kan ik eigenlijk vrij kort omschrijven: deadlines, deadlines en nog eens... deadlines. School vraagt op dit moment echt een groot deel van mijn tijd. Ik moest wat projecten afronden, wat toetsen leren en daarnaast had ik ook nog een huis dat afgerond moest worden, een tuin waar in gewerkt moest worden. MAAR het huis is bijna klaar! Vandaag wil ik jullie vast een sneak peak geven in mijn tuin. En wil ik jullie laten zien hoe ik hoop dat mijn tuin er ongeveer uit ziet wanneer hij helemaal klaar is. Dit artikel is dus zowel een inspiratiepost als een sneak peak.

PS: Ik kan de komende dagen wat activer bloggen. Mijn schooldagen worden iets rustiger!(yay, even geen toetsen!). Dus ik zal proberen iets vaker online te komen ;)The garden
Me and my boyfriend are lucky that one of our friends is a road paviour. He worked in our garden and the result is beautiful! All we miss is some nice outside furniture, some green and some grass. That little square filled with clutter is the place where we are going to put some grass. Probably fake grass, because it's easier to work on. 
De tuin
Jimmy en ik hebben het geluk dat we een stratenmaker in onze vriendenkring hebben. Hij heeft voor ons deze prachtige tuin aangelegd. De tuin is nu dan ook bijna af. We missen alleen nog wat leuke tuinmeubelen, mooie planten en gras. Haha, dat rommelige vierkantje met zand, daar moet gras komen. Waarschijnlijk wordt dit kunstgras omdat dit qua onderhoud gemakkelijker is.


'de Veluwe' in our garden
A while ago I went to 'de Veluwe' with my boyfriend. It's a big nature area in the Netherlands. I made a picutre of 'de Veluwe'. When you look closely at the picture you can see my boyfriend riding his bike far away. I really wanted to print this picture on a canvas for a very long time. But I thought this picture looked better in a garden, so I decided to print the picture on a garden poster.                 
De veluwe in de tuin
Langere tijd geleden ben ik samen met mijn vriend naar een hotel in de Veluwe gegaan. Een dag in het weekend hebben we een fietstocht door de Hoge Veluwe gedaan. Daar maakte ik een foto van mijn vriend terwijl hij in de verte aan het fietsen was. Ik wilde deze foto al heel lang op een canvas op iets dergelijks laten drukken. En eigenlijk vond ik deze foto perfect in de tuin passen. Dus heb ik geen canvas laten drukken, maar een tuin poster. 


Webprint.nl
I ordered the garden poster on Webprint.nl. And about 5 days later the poster was finished and shipped to my home address. Pretty quick if you ask me. The poster has been placed on our shed in the back of the garden. In front of the she we made a nice terrace. It's the sunniest spot in our garden. The only thing missing over there is a nice lounge set. 
Webprint.nl
Ik bestelde de poster op Webprint.nl, en ongeveer 5 werkdagen daarna was de poster klaar en verzonden naar mijn adres. Best snel vind ik! De poster is bevestigd op onze schuur achter in de tuin. Voor deze schuur hebben we een fijn terras gemaakt. Dit is de zonnigste plek ik onze tuin. Ons plan is om daar ooit nog een lounge set neer te zetten.

I am really in love with the new garden poster. Now all we have to do is finish the garden with a nice lounge set and some plants and furniture and we can really relax in our own spot this summer! 
Ik ben echt verliefd op onze nieuwe tuinposter! Nu hoeven we alleen de tuin nog maar gezellig te maken met een paar mooie planten en een leuke lounge set, en we kunnen deze zomer heerlijk relaxen in ons eigen tuintje!This article is written in cooperation with Webprint.nl. A cooperation doesn't affect my opinion about a product in any way. I will always write an honest opinion about products I receive.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Webprint.nl. Een samenwerking be├»nvloed nooit mijn mening over een product. Ik zal altijd mijn eerlijke mening geven over producten die ik ontvang. 
Enjoyed this article? Follow me:
 photo facebook_zps6f8ed461.png  photo bloglovin_zpsde03b93f.png  photo twitter_zps799eafe5.png  photo ilovefashionbloggers_zpsb9b2f44b.png  photo instagram_zpsad4dda77.png  photo pinterest_zpsa41402d4.png  photo youtube_zps03e71583.png
  Follow on Bloglovin
Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn