23.5.15

#REVIEW: Jabra Play Bluetooth Stereo Headset


Sinds ik op mezelf woon, merk ik dat ik steeds vaker aan het bellen ben. Omdat ik veel onderweg ben, bel ik meestal terwijl ik in de auto zit. En bellen onder het rijden, dat mag eigenlijk niet. Ik zette mijn telefoon over het algemeen wel op de luidspreker, maar dit resulteerde er vaak in dat ik niet te verstaan was, dat ik degene aan de telefoon niet kon verstaan. Met andere woorden, erg lastig dus! Daarom begon ik de zoektocht naar een goede handsfree set, zodat ik kon bellen zonder een boete te krijgen en ik toch iedereen goed kon verstaan. 


Ik vond die zoektocht best lastig. Maar uiteindelijk vond ik toch een headset die ik het proberen waard vond. De Jabra headset. Ik heb hem nu ongeveer een maandje in gebruik, dus ik denk dat ik er een goede review over kan schrijven!De headset is er gemakkelijk te dragen. Er zit een klemmetje op de headset zelf waarmee je hem aan je kleding vast kunt klemmen, maar je kunt hem ook met de kabeltjes van de oortjes om je nek hangen. Ik gebruik eigenlijk beide opties. Wanneer ik de headset gebruik voor het luisteren van muziek hang ik hem meestal gewoon om mijn nek. Waneer ik hem gebruik om te bellen klem ik hem of aan de kraag van mijn shirt, of ik klem hem aan de gordel van de auto. Wanneer ik hem tijdens het bellen om mijn nek laat hangen, ben ik namelijk niet goed te verstaan door degene waarmee ik bel. 

De headset belooft een accuduur van 6 uur bij gebruik van de headset. Dit klopt precies. Ik werk namelijk ongeveer 8 uur per dag, gedurende het werk heb ik eigenlijk de hele dag de headset op. Ik merk dat ik dan halverwege de middag mijn headset even op moet laden. Het bluetooth bereik van de headset is erg goed! Ik laat namelijk mijn telefoon over het algemeen in mijn tas zitten of op mijn bureau liggen. Wanneer ik naar de WC loop, blijft de muziek gewoon spelen. Er zit dan dus een muur tussen, en een aantal meter. Ideaal dus. Je kunt de headset gemakkelijk bedienen met de knopjes op de zijkant. Je kunt naar het volgende liedje gaan, het volume aanpassen en de telefoon wel of niet opnemen. Ook kun je nummers op pauze en play zetten. Daarnaast kun je met de headset zelfs Siri op de iPhone activeren, waardoor je via de headset kunt zeggen wie je wil bellen. Het nadeel is dat Siri nooit snapt wat ik bedoel, haha, maar als Siri goed zou werken, dan zou ik mijn telefoon niet eens meer aan hoeven raken om te kunnen bellen, haha!

Bellen met de headset voldoet bijna aan mijn eisen. Ik kan degene die belt erg goed verstaan, de bediening is erg gemakkelijk. Het enige nadeel is dat degene waarmee ik bel, mij niet altijd goed kan verstaan. Ik moet er echt voor zorgen dat de headset goed richting mijn mond wijst, en dat hij op een plek zo dicht mogelijk bij mijn mond vastgeklipt zit. Doe ik dit niet, dan krijg ik regelmatig te horen dat ik niet goed te verstaan ben. 

De headset die ik heb ontvangen komt van GSMpunt.nl. Bij GSM punt verkopen ze niet alleen headsets, maar ook Iphone 6 hoesjes, Galaxy S6 hoesjes en andere telefoon hoesjes

Dit artikel is geschreven in samenwerking met GSMpunt.nl. Het ontvangen van producten voor het schrijven van een review be├»nvloed nooit mijn mening over een product. Ik zal altijd een eerlijke review schrijven over producten die ik ontvang. 

Enjoyed this article? Follow me:
 photo facebook_zps6f8ed461.png  photo bloglovin_zpsde03b93f.png  photo twitter_zps799eafe5.png  photo ilovefashionbloggers_zpsb9b2f44b.png  photo instagram_zpsad4dda77.png  photo pinterest_zpsa41402d4.png  photo youtube_zps03e71583.png
  Follow on Bloglovin
Follow on Bloglovin

2 opmerkingen:

  1. Dit lijkt mee een fijne headset! Ik bel ook vaak achter het stuur, dus voor mij is zo'n headset ook niet overbodig, haha!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn