20.5.15

#PERSONAL: Een stapje dichter bij 'Juf Carlijn'
English
In the previous article I uploaded online you I already told you that I currently have lots of deadlines for school. The most important deadline was my deadline one week ago. I had to do a presentation for my first-year transcript!
Nederlands
In het vorige artikel gaf ik het al aan, ik kamp op dit moment met enorm veel deadlines voor school. De belangrijkste deadline was misschien wel mijn deadline van vorige week dinsdag, ik moest toen namelijk een presentatie afronden voor mijn propedeuse. 


Proud
As you can read from the titel of this post, I just received my first-year transcript for the education to become a primary school teacher!

For me this is a pretty big deal and I'm really proud of myself! Besides my study I am really busy. The house demands a lot of my time, I still work for 32 hours a week (sometime even more than 32 hours), and I still practice sports 3 times a week. My free time is diveded by school and my friends and boyfriend. Luckily I am blessed with the most awesome boyfriend and the sweetes friend ever, who understand my workload and stress. My sweet boyfriend helps a lot in taking care of the daily cleaning in our house so it demands less of my time, and I am able to spend more time working on school projects and studying for exams. My best friend Danielle doesn't complain at all when I cancel another date with her because I really have to study for that one exam. So dear Danielle, dear Jimmy, thanks :)!
Trots
En zoals je kunt afleiden uit de titel van dit artikel, was deze presentatie een succes! Ik heb namelijk mijn propedeuse in the pocket! :D

En om eerlijk te zijn, ben ik echt super trots op deze prestatie! Ik heb het naast mijn studie namelijk enorm druk. Het huis vraagt heel veel van mijn tijd, ik werk nog steeds 32 uur in de week (dit zijn er meestal zelfs meer dan 32 vanwege de drukte) en ik sport ook nog eens 3 keer in de week. De vrije tijd die over blijft moet ik dan verdelen over school, mijn vriendje en mijn vriendinnen. Gelukkig ben ik gezegend met een geweldig vriendje en een super lieve vriendin die mijn drukke situatie erg goed begrijpen. Mijn lieve vriendje helpt enorm veel in het huidhouden, zodat ik aan mijn schoolprojecten kan werken en hij en mijn lieve vriendinnetje Danielle klagen eigenlijk vrijwel nooit wanneer ik weer een gezellig avondje af moet zeggen omdat ik toch nog even die ene toets moet leren. Dus lieve Jimmy, lieve Daniƫlle, thanks :)!


Family isn't always blood. It's the people in your life who want you in theirs; the ones who accept you for who you are. The ones who would do anything to see you smile & who love you no matter what.


Enjoyed this article? Follow me:
 photo facebook_zps6f8ed461.png  photo bloglovin_zpsde03b93f.png  photo twitter_zps799eafe5.png  photo ilovefashionbloggers_zpsb9b2f44b.png  photo instagram_zpsad4dda77.png  photo pinterest_zpsa41402d4.png  photo youtube_zps03e71583.png
  Follow on Bloglovin
Follow on Bloglovin

1 opmerking:

  1. Wat fijn dat het zo goed gaat! Ik zit ook met deadlines, ik wil dit jaar ook mijn propedeuse voor de PABO halen!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn