15.2.15

#REVIEW: GLADSKIN Eczema crème

English
If you are following my blog for a while now, you might know that I have a skin problem called eczema. My skin is really sensitive, and the winter weather like today, makes my skin itchy and filled with eczema. Especially the area around my neck and jawline is cursed with this eczema problem. A while ago I got requested to try out Gladskin Eczema cream. Since I was pretty fed up with the hormone creams the doctor prescribes for you, I decided to give it a try. But did it really work for my skin? Or is this an absolute no go? You can read it in this article!
Nederlands
Lezers die mijn blog al langere tijd volgen, weten dat ik best snel last heb van eczeem. Mijn huid is super gevoelig, en het winterse weer zoals nu, zorgt eigenlijk standaard voor eczeemplekken. Meetal krijg ik deze plekken in mijn hals en in de buurt van mijn kaaklijn. Enige tijd geleden ontving ik een e-mail met de vraag of ik de producten van Gladskin zou willen proberen. Dit merk biedt een crème en gel aan die de eczeemhuid zou moeten herstellen en kalmeren. Aangezien ik schoon genoeg heb van die vervelende hormoonzalven van de huisarts, leek het me een mooie uitdaging om de gladskin crème eens te proberen. Of het echt geholpen heeft? Dat lees je nu!

Well, did it actually work??
I tried out the product for about 5 weeks, I didn't want to write a review any sooner, because I think you have to use a product for a while before you are able two write an honest review.

Well I can be very brief about it, it really worked. My skin definitely looks better. My skin is extremely dry, but on the 'after' photo you can clearly see that my skin is a lot less dry. My chin even looks a bit greasy. Such an improvement!

The only downside of this product is that it is really thick. That makes it difficult to apply. It also takes a while to set into you skin, so after applying this cream, you have to wait for about 10-15 minutes before you can apply your make up. But for me, that wasn't much of a problem. You can apply the cream only on the eczema spots, or you can apply the cream to your surrounding skin as well. I applied it entirely on my face and neckline. So not just on the eczema spots. Below you can see my face 5 weeks ago, and the way my skin looks today. The eczema spots are completely gone. I love it :)
Heeft het nou ook echt gewerkt??
Ik heb het product ongeveer 5 weken getest. Ik wilde niet eerder een review schrijven, omdat ik vind dat je dan nog geen 'echt' resultaat kunt hebben. 

Ik kan heel kort zijn in het antwoord op de vraag in de titel: JA het werkt écht! Mijn huid ziet er duidelijk beter uit. Mijn huid is normaal enorm droog, en op de 'na' foto hieronder, zie je duidelijk dat mijn huid een stuk minder droog is. Mijn kin is zelfs een beetje vettig. 

Het enige nadeel van de crème is dat hij erg dik is, dit maakt de crème wat lastig aan te brengen. Ook duurt het hierdoor wat langer tot hij volledig is ingtrokken. Dus na het aanbrengen van de crème, moet je zo'n 10-15 minuten wachten voordat je je make-up kunt aanbrengen. Voor mij was dit geen probleem! Je kunt er voor kiezen om de crème alleen aan te brengen op eczeem plekken, maar je kunt hem ook op de omliggende huid aanbrengen. Omdat ik de crème ook als een soort preventie heb gebruikt, bracht ik hem gewoon steeds aan over mijn hele gezicht. Op de foto's hieronder zie je het verschil. Foto 1 is 5 weken geleden, foto 2 is vandaag! Groot verschil, vind je niet? 
Enjoyed this article? Follow me:
 photo facebook_zps6f8ed461.png  photo bloglovin_zpsde03b93f.png  photo twitter_zps799eafe5.png  photo ilovefashionbloggers_zpsb9b2f44b.png  photo instagram_zpsad4dda77.png  photo pinterest_zpsa41402d4.png  photo youtube_zps03e71583.png
  Follow on Bloglovin
Follow on Bloglovin

1 opmerking:

  1. Ohh deze crème moet ik hebben, het resultaat ziet er super goed uit!☺ Ik heb ook last van zeer droge plekken in mijn gezicht, maar mijn huid is ook erg gevoelig dus ik kan niet alles zomaar opsmeren. Ik ga het gelijk even opzoeken!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn