13.1.15

#UPDATE: Ik ga samenwonen!!


Hoi lieve blogvolgers! Alweer is het een hele tijd geleden dat er een artikel online kwam. In het laatste artikel kondigde ik aan dat ik het enorm druk had. En dat ik 12 januari met een heel leuk nieuwtje zou komen. Nou hier is dan het leuke en grote nieuws! Mijn vriend en ik hebben eind vorig jaar een eigen woning gekocht! Gisteren (12 januari) hebben we de sleutel gekregen van ons eigen stekje! We kunnen nu dus druk aan de slag om van ons huisje ons eigen plekje te maken! Ondanks dat ik het heel erg druk heb en eigenlijk amper tijd heb om te bloggen, wilde ik dit toch graag aan jullie allemaal laten weten :)!

Ik zal proberen of ik jullie op de hoogte kan houden van alle stappen die nu gaan volgen. Zo komt vanavond de stukadoor en zijn de vader en neef van mijn vriend bezig om van onze open trap een dichte trap te maken! We hebben trouwens een nieuwbouwwoning gekocht, dus er zit op dit moment nog geen keuken in! Die wordt rond half februari geleverd. Ik ga dit weekend proberen of ik een vlog kan opnemen in het huisje, zodat ik jullie allemaal een kleine home-tour kan geven! 

Liefs CarlijnEnjoyed this article? Follow me:
 photo facebook_zps6f8ed461.png photo bloglovin_zpsde03b93f.png photo twitter_zps799eafe5.png photo ilovefashionbloggers_zpsb9b2f44b.png photo instagram_zpsad4dda77.png photo pinterest_zpsa41402d4.png photo youtube_zps03e71583.png
  Follow on Bloglovin
Follow on Bloglovin

4 opmerkingen:

 1. Van harte gefeliciteerd en veel succes met klussen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aah, wat superleuk zeg! Mijn vriend en ik hebben afgelopen juli ook een huis gekocht! Zo fijn om je eigen plekje te hebben! Veel plezier daar samen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aaah wat leuk! Ja wij zijn nu had aan het klussen, maar we hopen er half/eind februari in te kunnen :) Heb er echt zin in!

   Verwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn