8.12.14

#PERSONAL: Update, what is going on in my life?
English
Wow, that has been a long time since I last updated my blog. I am so busy, and even though I love blogging, I have other priorities right now. I wanted to give you an update on my life, since it has been so long that I updated anything. Don't worry guys, I'm still alive, I am just very busy! 
Nederlands
Wauw, het is echt enorm lang geleden dat ik voor het laatst iets geupload heb op mijn blog. Ik heb het zo enorm druk, en ook al houd ik erg veel van bloggen, er spelen nu veel dingen met een hogere prioriteit! Omdat het zo lang geleden is dat ik iets online heb gezet, leek het me een goed idee om jullie even een korte update te geven!
www.theslimmingworldfiles.comEat, work, sleep repeat...
Yeah, the title pretty much sums up my life at this moment. Remember that I told you guys I started a new education? This education is really fun. I love everything about it. The only downside is, that it absorbs almost every minute of spare time I have left. Because I am doing a fast/short track of my education. I have to do everything in two years except of one year. This means that I almost finished my first year of my education at this point! Feel strange, to be in school for half a year and finish your first year this period. At this moment I passed every test I got at once. Yay!

Next to my education I still work at the office in a full time job. It is a really busy period at this moment, so I also spend some of my weekends working. The evenings that I am not at school, I use to study and to prepare for my internship I have every Thursday. Busy busy busy. Just to give you a small impression, this is an average week:

Monday:
Work from 8:30 - 17:30 - eat dinner - visit dance classes - homework - sleep

Tuesday:
Work from 8:30 - 16:30 - drive to school and get stuck in a traffic jam - school from 18:00 - 21:40 - sleep

Wednesday:
Work from 8:30 - 17:30 - eat dinner - homework - quality time with BF - sleep

Thursday:
Internship from 8:00 - 16:00 - drive to school and get stuck in a traffic jam - school from 18:00 - 21:40 - sleep

Friday: 
Work from 8:30 - 17:30 - eat dinner - hockey training - bedtime or quality time with friends

Saturday:
Finally a day off, but mostly spend on working on a secret project (see below for more info) - evening: quality time with BF or with friends - sleep

Sunday:
Hockey competition - homework - quality time with BF - sleep


Would you like to hear more about the fast track of my education and how I experience it? Please let me know, I would be happy to explain something about my education for the people who are interested!


Eat, work, sleep repeat...
Jep, dit is een vrij exacte opsomming van mijn leven op dit moment. Weten jullie nog dat ik jullie vertelde dat ik de PABO ben gaan doen? Ik vind deze opleiding echt enorm leuk! Het enige nadeel is dat het enorm veel tijd kost. Omdat ik een verkort traject doe, doe ik alles in 2 jaar in plaats van 4. Dit betekent dat ik nu al bijna mijn propedeuse binnen heb! Hoe chill is dat, na een half jaartje! Tot nu toe heb ik alle toetsen nog in één keer gehaald! Dat is dus mooi :) Eind januari heb ik mijn stageopdracht en een aantal toetsen, als ik die allemaal haal heb ik mijn P binnen! Yay!

Naast mijn opleiding ben ik erg druk op het werk. Ik werk nog steeds 32 uur in de week, het is nu erg druk op kantoor dus ik besteed ook heel wat uurtjes thuis aan mijn werk. De momenten dat ik niet werk of op school ben, werk ik vaak aan school of bereid ik me voor op mijn stage. Druk druk druk! Een kleine impressie van mijn week vind je hieronder:

Maandag:
Werk van 8:30 - 17:30 - avondeten - danslessen - huiswerk - slapen

Dinsdag:
Werk van 8:30 - 16:30 - naar school rijden en in de file staan - school van 18:00 - 21:40 - slapen

Woensdag:
Werk van 8:30 - 17:30 - avondeten - huiswerk - quality time met het vriendje - slapen

Donderdag:
Stage van 8:00 - 16:00 - naar school rijden en in de file staan - school van 18:00 - 21:40 - slapen

Vrijdag: 
Werk van 8:30 - 17:30 - avondeten - hockey training - slapen of quality time met vriendinnen

Zaterdag:
Eindelijk een dagje vrij, maar meestal volgepland met werken aan het 'geheime project' (zie beneden voor meer info) - 's avonds quality time met het vriendje of vriendinnen - slapen

Zondag:
Hockey wedstrijd - huiswerk - quality time met het vriendje - slapen

Wil je meer horen over de verkorte deeltijd van de Pabo? Laat het even weten. Ik vind het leuk om hier over te vertellen dus ik geef je graag meer info en mijn mening of deze opleiding!

www.liveyourdreamtoo.netSomething big is about to happen...
...and I will keep it a mystery for now. Yeah I know I'm being mean by not telling you guys what's going on. But it is not the right time jet to tell you about this. It is something that is going on in my personal life, and it will happen on the 12th of January. It is very big, I am very excited and that's all I can say about it at this moment. At this moment, It really demands a lot of my time. But it is exciting and fun so I don't care that it takes a lot of time.
Er staat iets groots te gebeuren...
...maar ik kan jullie nog niet zeggen wat! Ja ik weet het, ik ben gemeen door het niet te vertellen! Maar het is nu gewoon nog niet het juiste moment! Het is iets dat zich afspeelt in mijn personal life, wat staat te gebeuren op 12 januari, het is iets groots, iets spannends en dat is alles dat ik er nu over kan zeggen. Op dit moment kost dit "project" een hele hoop tijd, maar het is erg spannend en leuk, dus ik vind het niet zo erg dat dit veel tijd kost.

Me and my best friend at my mums 50th birthdayI also enjoy some free time
Yes, I really do, haha! With this busy life going on, I really enjoy my weekends of, with nothing to worry about. And even though I love blogging, I sit behind a computer for almost 40 hours a week. My weekends are often spend without a computer screen in front of me, and filled with quality time with my friends, boyfriend and family.

I do miss blogging, but it takes a lot of time to write an article. I really prefer quality of quantity, which automatically means that I'm not blogging as often as I used to do. I hope you guys understand! Thank you for the followers that still stay on my blog no matter what :)  
Ik vind een beetje vrije tijd ook wel fijn
Ja, dat vind ik echt, verrassend hè? ;)! Met mijn drukke leventje ben ik echt blij met mijn weekenden! Eindelijk even rust, haha! Ook al houd ik van bloggen, ik vind het wel fijn om mijn weekenden computerloos door te brengen. Ik breng voor werk/school al zeker 40 uur door achter de computer. Mijn weekenden vul ik meestal met quality time met mijn vriendje, vriendinnen en familie.

Ik mis bloggen wel! Maar een artikel schrijven kost zo veel tijd. Ik heb liever een kwalitatief goed artikel, dan dat ik ik vaker iets online is, maar dat het dan rommelig en afgeraffeld is. Dit betekent automatisch dat ik niet meer zo vaak kan bloggen als voorheen. Ik hoop dat jullie dit begrijpen. Ik wil graag alle lieve volgers bedanken die mijn blog blijven lezen ondanks mijn afwezigheid! Dat doet me goed :)
Me with the BF at my mums 50th Birthday.

How about you? 
What is going on in your lives? I would like to know :)
En hoe gaat het met jou? 
Wat speelt er nu in jouw leven? Ik ben nieuwsgierig :)

Enjoyed this article? Follow me:
 photo facebook_zps6f8ed461.png photo bloglovin_zpsde03b93f.png photo twitter_zps799eafe5.png photo ilovefashionbloggers_zpsb9b2f44b.png photo instagram_zpsad4dda77.png photo pinterest_zpsa41402d4.png photo youtube_zps03e71583.png
  Follow on Bloglovin
Follow on Bloglovin

2 opmerkingen:

 1. Zoooo, druk bezig ben je zeg! Ik snap wel dat je geen tijd meer hebt voor bloggen, haha! Wel super goed dat je al je toetsen tot nu toe gehaald hebt! En ik ben heel benieuwd naar wat er 12 januari staat te gebeuren ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuke update en ik vind die eerste foto erg tof!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn