7.10.14

#TUTORIAL TUESDAY: Cute halloween skeletons made out of cotton buds
English
In September I started with my education to become a primary school teacher. From week one, we started with internships. My internship is in the 3-5th grade (the kids are between 6 and 9 years old). I love the internships. I have a really nice class and the school is really lovely! Last Thursday, I was allowed to teach the kids something about crafts. And because it is almost Halloween, I decided to give this lesson a Halloween related theme. We made cute little skeletons out of cotton buds! This could also be a nice project to decorate your home during the Halloween holidays. 
Nederlands
Begin september ben ik gestart met mijn opleiding aan de PABO. Vanaf week één ben ik gestart met stagelopen. Mijn stage is in de middenbouw van school (groep 3, 4 &5), de kinderen zijn hier ongeveer 6-9 jaar oud. Ik ben gek op mijn stagedagen. Ik heb een hele leuke klas en de school is ook erg leuk! Afgelopen donderdag, mocht ik de kinderen een knutsel/tekenles geven. Omdat het bijna Halloween is, leek het me leuk om iets te doen met dit thema. Tijdens de les heb ik de kinderen geleerd hoe ze skeletjes konden maken van wattenstaafjes! Dit is ook een leuke DIY voor het versieren van je huis tijdens Halloween!
source

sourceHow to do it?
It is actually really easy to do. You take a black sheet of paper, you draw a little head on top of the page, and you create the body by gluing the cotton buds on the paper. You can create funny shapes and draw additional items next to the skeletons if you like.

Below you can find some examples of the drawings/crafts the students from my class made!
Hoe maak je deze poppetjes?
Dit is eigenlijk erg gemakkelijk. Je start met pakken van een zwart vel papier. Teken boven in het papier een hoofdje. Het lichaam van het skelet lijm je vervolgens vast door gebruik te maken van de wattenstaafjes. Je kunt de vormen zo gek maken als je het maar kunt bedenken!

Hieronder kun je wat voorbeelden vinden van de kunstwerkjes die de leerlingen uit mijn stageklas hebben gemaakt!


Enjoyed this article? Follow me:
 photo facebook_zps6f8ed461.png  photo bloglovin_zpsde03b93f.png  photo twitter_zps799eafe5.png  photo ilovefashionbloggers_zpsb9b2f44b.png  photo instagram_zpsad4dda77.png  photo pinterest_zpsa41402d4.png  photo youtube_zps03e71583.png
  Follow on Bloglovin
Follow on Bloglovin

2 opmerkingen:

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn