5.10.14

#PHOTOGRAPHY: Let's try some black & white.
English
A while ago, my uncle tagged me on Facebook to upload some black and white photographs. Because I love trying out new stuff, I loved to try out some black and white photography. Well, there's not much to say about the shots. They are black and white, and I photographed them with my Sony Alpha SLT-A58 and some with my GoPro 3+ Silver. I hope you enjoy! (PS: I love to receive feedback, so it's allowed to leave feedback on my work, I'd be happy to receive this in order to learn more! Thanks!).
Nederlands
Een tijdje geleden taggde mijn ook me op Facebook om wat zwart wit foto's te uploaden! Omdat ik graag nieuwe dingen probeer, besloot ik om eens wat uit te proberen met zwart wit fotografie. Ik kan niet zo heel veel zeggen over de foto's. Ze zijn zwart-wit en geschoten met mijn Sony Alpha SLT-A68 en sommigen met mijn GoPro 3+ zilver. Ik hoop dat je de foto's leuk vindt! Ik ontvang graag feedback op mijn foto's om meer te leren! Dus brand los :) Thanks!

Enjoyed this article? Follow me:
 photo facebook_zps6f8ed461.png photo bloglovin_zpsde03b93f.png photo twitter_zps799eafe5.png photo ilovefashionbloggers_zpsb9b2f44b.png photo instagram_zpsad4dda77.png photo pinterest_zpsa41402d4.png photo youtube_zps03e71583.png
  Follow on Bloglovin
Follow on Bloglovin

6 opmerkingen:

 1. Super mooie foto's! Die laatste is heel gaaf. Trouwens: bij het stukje in het Nederlands staat nu 'typ hier het artikel tralala'. Ik denk niet dat dat de bedoeling is :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oooh oeps, vergeten het Nederlandse stukje tekst te typen haha! Dat is de tekst uit mijn template! Ik heb het aangepast, haha! Bedankt voor het doorgeven :)

   Verwijderen
 2. Wow Carlijn, so beautiful photo!!!! I love black&white....for me its so romantic!!! Have a nice sunday! Kisses from Italy,
  Eni

  http://eniwherefashion.blogspot.it/
  https://www.facebook.com/eniwherefashion

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauw prachtige en sterke foto's ziet er goed uit liefs x

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn