12.10.14

#PERSONAL: 5 Random facts about me!
English
I always like to read random facts on other blogs, so I thought it would be nice to share some random facts about me. I hope you enjoy!
Nederlands
Ik vind het altijd erg leuk om random feiten te lezen op andere blogs, dus ik vond het een leuk idee om nu zelf wat random feiten te delen, over mijzelf! Ik hoop dat jullie het leuk vinden!
 1. Ok, I might sound like a total weirdo after this fact, but I actually have a favorite toilet at work. At the office we have a toilet area with three toilets in a row. I always use the same toilet. To be honest, I'm always a bit disappointed when my favorite toilet is already taken when I walk in the toilet area. Why it is my favorite toilet? I have no idea. I just prefer that one.
 2. I would love to have a nice and pretty body with toned muscles, but I just like food to much. I do love to go to the gym, but because my love of food, you never really got to see the results of my workouts.
 3. I am kinda touchy. Even when I'm not in a lot of pain, for my it feels like I'm in a lot of pain. Does that make sense? Haha! I can overreact sometimes when I hurt myself, yeah I'm a bit of  a wimp.
 4. A lot of time, when I'm at home, I'm thirsty or hungry, but I'm just to lazy to get of the couch and make some for or get something to drink. So I just sit on the couch with a dry throat.  
 5. My favorite fruit of all time is Strawberries. I could eat them all day, everyday. But when I order a milkshake or ice-cream, I would never pick strawberry flavor. Why? I think most of the strawberry milkshakes and ice-creams don't actually taste like strawberry, they mostly taste fake. So I prefer cherry of raspberry as a milkshake flavor.

 1. Oke, na dit eerste random feitje zul je me wel enorm raar vinden, haha. Maar ik heb serieus een favoriete WC op het werk. Op kantoor hebben wij een toilet ruimte met drie WC's op een rij. Ik gebruik altijd hetzelfde WC hokje. Om eerlijk te zijn ben ik zelfs altijd een beetje teleurgesteld als dit hokje bezet is. Waarom het mijn favoriete WC is? Geen idee!
 2. Ik zou graag een mooi en strak lichaam willen hebben, maar ik houd gewoon te veel van eten. Ik sport best wel veel (ongeveer 6 dagen per week), maar ik zie nooit echt resultaten van mijn workouts, omdat ik best veel eet. Je zou dus kunnen zeggen dat ik sport, zodat ik alles kan blijven eten wat ik lekker vind, haha!
 3. Ik ben een beetje kleinzerig. Zelf wanneer ik mezelf niet echt veel pijn heb gedaan, heb ik toch het gevoel dat ik veel pijn heb. Is dat logisch? Haha! Ik kan ooit wat overdrijven wanneer ik mezelf zeer doet, jep, ik ben een watje, haha!
 4. Het komt vaak voor dat ik thuis ben, en ik dorst of honger heb, maar ik gewoon te lui ben om op te staan en ook echt iets te eten of te drinken te pakken.
 5. Mijn favoriete fruit allertijden is overduidelijk aardbeien. Maar wanneer ik een milkshake of ijsje bestel, zul je me bijna nooit de smaak aardbeien zien kiezen. Waarom? Ik vind dat de meeste aardbeien ijsjes en milkshakes niet naar aardbei smaken, maar een beetje een nep smaakje hebben. Ik kies daarom vaak voor kersen of framboos als milkshake smaak.

Enjoyed this article? Follow me:
 photo facebook_zps6f8ed461.png photo bloglovin_zpsde03b93f.png photo twitter_zps799eafe5.png photo ilovefashionbloggers_zpsb9b2f44b.png photo instagram_zpsad4dda77.png photo pinterest_zpsa41402d4.png photo youtube_zps03e71583.png
  Follow on Bloglovin
Follow on Bloglovin

3 opmerkingen:

 1. Hahaha de beruchte WC, leuk. ;-) Ook wel herkenbaar hoor. Het te lui zijn om eten of drinken te pakken herken ik ook wel. Leuk zo'n lijstje. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te lezen, hahahhaa ik heb het ook met de wc hoor, ik ga altijd na dezelfde.. geen idee waarom

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn