10.10.14

#FASHION FRIDAY: Unboxing Van Tilburg Online (video)
English
The video is only available in Dutch, because it is a Dutch webshop, but you can check it out to view the clothes I bought! :)
Nederlands
Vorige week kwam er een artikel online over de webshop Van Tilburg Online! Ik bestelde er wat kleding online en heb voor jullie een unboxing video gemaakt! Wat vind je van mijn nieuwe setje??


Enjoyed this article? Follow me:
 photo facebook_zps6f8ed461.png photo bloglovin_zpsde03b93f.png photo twitter_zps799eafe5.png photo ilovefashionbloggers_zpsb9b2f44b.png photo instagram_zpsad4dda77.png photo pinterest_zpsa41402d4.png photo youtube_zps03e71583.png
  Follow on Bloglovin
Follow on Bloglovin

2 opmerkingen:

 1. Wat een leuke items!
  Ik vind die grijze trui met op de achterkant dat printje heel erg tof!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn