17.10.14

#FASHION FRIDAY: It is Christmas in Primark!English
I am not a big fan of autumn. If I was the one to change the seasons, I would skip autumn and hop from summer straight to winter. And no, not winter in total. I kinda hate snow, I would like to jump straight to Christmas, one of my favorite Holidays of the year! Primark gives me a little jump into Christmas, because they released their Christmas collection this week! Let me show it to you!
Nederlands
Ik ben geen fan van de herfst. Als ik kon beslissen over het verloop van seizoenen, zou ik herfst overslaan en rechtstreeks van de zomer naar de winter springen. En nee, niet de complete winter. Ik heb best wel een hekel aan sneeuw, haha! Nee, ik zou rechtstreeks van de zomer, naar Kerstmis willen springen, wat een heerlijke feestdag is dat toch! Primark helpt me een beetje met deze sprong, want deze week releaste Primark hun nieuwe Kerstcollectie! Kijk je mee?What do I think of the Christmas collection?
I like many outfits Primark has shown as their new collection. But to be honest; I'm not really getting a Christmas feeling with their new collection. The outfits are nice for winter, but really for Christmas? I would go with something a bit more fancy, sparkly and festive. I think the clothing is a bit to casual for Christmas. (Oh I do have to admit, I love the red dress! That is something I could wear for Christmas, combine it with a fancy necklace, nice pumps).

What do you think of the Christmas collection? Yay or Nay? 
Wat vind ik van de Kerstcollectie?
Ik vind veel van de outfits die Primark laat zien erg leuk! Maar om eerlijk te zijn; ik krijg niet echt een Kerstgevoel bij deze kleding. De nieuwe kleding is leuk als nieuwe wintercollectie, maar echt voor Kerst? Nee, ik vind van niet. Ik zou zelf voor iets specialers gaan, iets feestelijkers. Ik vind de nieuwe collectie vrij casual voor Kerst. (Oh ik moet toegeven, het rode jurkje vind ik wel erg mooi! Dit is wel iets dat ik met kerst zou kunnen drgen. Gecombineerd met een mooie ketting, classy pumps). Wat vind jij van de nieuwe Kerstcollectie? Yay of Nay?

Enjoyed this article? Follow me:
 photo facebook_zps6f8ed461.png  photo bloglovin_zpsde03b93f.png  photo twitter_zps799eafe5.png  photo ilovefashionbloggers_zpsb9b2f44b.png  photo instagram_zpsad4dda77.png  photo pinterest_zpsa41402d4.png  photo youtube_zps03e71583.png
  Follow on Bloglovin
Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn