3.10.14

#FASHION FRIDAY: De leukste najaarstrends van Van Tilburg Online!

This article is written in Dutch, because it is about a Dutch web store.


Het is inmiddels alweer 1,5 jaar geleden dat ik bij Van Tilburg Online werkte. Ik heb hier tijdens mijn afstuderen stage gelopen en ben hier na mijn afstuderen nog enkele maanden werkzaam geweest. Nu de herfst toch echt ons land binnen sluipt, werd het voor mij tijd om op zoek te gaan naar een leuke herfstoutfit. Eigenlijk heb ik nog een goede winterjas nodig, maar ook een paar fijne vesten of nieuwe kledingcombinaties kan ik wel gebruiken. Ik dacht toen gelijk aan de webshop Van Tilburg Online, omdat ik uit ervaring (ik hier immers zelf gewerkt) weet dat ze hier enorm veel verschillende merken verkopen, en de kans dan ook groot is dat ik hier een leuke outfit zou kunnen scoren. 


Om ook aan jullie te laten zien wat voor toffe kleding ze verkopen bij Van Tilburg Online, leek het me leuk om wat inspiratie te geven van de verschillende stijlen en merken die ze verkopen bij Van Tilburg Online. Bij Van Tilburg Online verkopen ze héél veel merken! Mijn favoriete merken? Maison Scotch, Sisters Point en voor broeken kies ik graag voor G-Star (deze zitten bij mij eigenlijk altijd goed). Daarnaast heeft Van Tilburg Online altijd een fijne 'modeadvies'-pagina. Hierop vind je de laatste trends, stylingtips of fijne inspiratie!

Zo zijn de laatste trends onder andere: 'Metallic Madness'. Glanzende items, zilver en glitter, alles kan dit najaar. Vind je een complete metallic outfit nog iets te spannend, dan kun je ook gaan voor subtiele metallic details in je outfit!

 Metallic Madness


Plooirokken zijn ook enorm hot dit najaar. Ik ben zelf ook een groot fan van dit soort rokjes en heb er dan ook al een hele hoop in mijn kledingkast liggen. Van basic zwart tot geprinte rokjes, ik ben er gek op! Ook hiervoor heeft Van Tilburg Online een leuke inspiratiepagina gemaakt.

 Metallic Madness


De laatste trend die beschreven wordt op de webshop is de trend Pied-de-Poule, Hanenvoet, Dogthooth of hoe je het ook wil hebben. Dit is het bekende zwart-witte patroontje dat in de jaren 50 op veel items de vinden was. Dit seizoen, is dit printje weer helemaal terug! Wat vind jij van dit motiefje?

 Metallic Madness


Naast de enorme hoeveelheid merken en inspiratie, zijn er nog meer voordelen aan de webshop Van Tilburg Online. Zo is verzenden altijd gratis, ontvang je €5,- korting als je je inschrijft voor de nieuwsbrief én als je voor 15:00u besteld, dan heb je het de volgende dag nog in huis! Oja, als je items besteld op de webshop van Van Tilburg Online, spaar je altijd 5% van je aankoopbedrag. Twee keer per jaar wordt het spaarsaldo uitgekeerd in de vorm van een waardecheque, hier kun je dan weer leuke items van shoppen!

PS: Vanaf 6 oktober maak je kans op één minuut gratis shoppen op de webshop van Van Tilburg Online! Dat willen we allemaal wel denk ik! Je kunt door hier te klikken meedoen aan de actie.

Ben jij al bekend met deze webshop?
Dit artikel is geschreven in samenwerking met Van Tilburg Online.

Enjoyed this article? Follow me:
 photo facebook_zps6f8ed461.png photo bloglovin_zpsde03b93f.png photo twitter_zps799eafe5.png photo ilovefashionbloggers_zpsb9b2f44b.png photo instagram_zpsad4dda77.png photo pinterest_zpsa41402d4.png photo youtube_zps03e71583.png
  Follow on Bloglovin
Follow on Bloglovin

3 opmerkingen:

 1. Ik ken de webshop nog niet. Maar ik vind de kleren er echt heel erg leuk uit zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er leuk uit allemaal! Lijkt me een leuke webshop:)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn