5.9.14

#VERKOOP: Help Jimmy & Carlijn aan een huis.

*NOTE: this article is written in Dutch because the products in this article are for sale in a Dutch closet sale*

In verschillende artikelen uit de categorie "Personal" heb je al meer kunnen lezen over mij en mijn vriend. Wij zijn inmiddels bijna 3 jaar samen en zijn we klaar voor een volgende stap in onze relatie. Bijna alle ingredienten om deze stap (samenwonen) te zetten zijn aanwezig, echter mist er nog één klein (of eigenlijk groot) detail.In het bezit van het liefste vriendje op aarde: Check!
Plannen om op korte termijn samen te gaan wonen: Check!
In het bezit van het een vast contract en een vaste baan: Check!
Genoeg geld om de inrichting van een huis te kunnen betalen: X

Daarom heb ik jullie hulp nodig! Haha klinkt dramatisch hè? Valt best mee. Naast het geld dat ik natuurlijk iedere maand opzij zet om te sparen voor het huisje, ben ik nu namelijk ook gestart met het verkopen van spullen en kleding die ik nooit meer gebruik, draag etc. Deze verkoop ik graag aan jou! Jij bent na aankoop in het bezit van leuke nieuwe spulletjes (voor een mega laag prijsje)! En ik kan wat extra spaarcentjes storten op mijn spaarrekening. De perfecte win-win situatie, al zeg ik het zelf ;)! 

Daarom zou ik het super tof vinden als jullie in ieder geval een kijkje willen nemen op de Mega Vlooienmarkt die a.s. zondag plaatsvindt in de tennishallen van Fitland Gemert! Ik sta hier namelijk met een overvolle kraam vol met prachtige spulletjes! Kom jij een kijkje nemen?Veel shopplezier en alvast bedankt voor het sponsoren van mijn toekomstige huisje!
Enjoyed this article? Follow me:
 photo facebook_zps6f8ed461.png photo bloglovin_zpsde03b93f.png photo twitter_zps799eafe5.png photo ilovefashionbloggers_zpsb9b2f44b.png photo instagram_zpsad4dda77.png photo pinterest_zpsa41402d4.png photo youtube_zps03e71583.png
  Follow on Bloglovin
Follow on Bloglovin

7 opmerkingen:

 1. Wat een leuk idee zeg om zo wat geld te verzamelen. Als het wat meer in de buurt lag zou ik erover nadenken. Veel succes, lijkt me leuk zo'n markt! :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah wat leuk! Helaas ook voor mij te ver, maar ik hoop dat er toch veel mensen langs gaan kopen en dat je veel verkoopt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer genoeg kom ik ook niet uit de buurt, maar anders had ik je graag geholpen. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. aw the photo is sooo cute!:D

  mind to check my blog dear?
  xoxo

  http://paramitadana.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En, hoe is het gegaan. Lekker veel verkocht? :D

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn