28.9.14

#MUSIC: I went to #ASKTHESCRIPTNL!English
This update might be a bit outdated, because this event took place on the 9th of September. But I just had to share it with you guys! About a month ago, their was a give away on the Dutch online shop Bol.com. By buying the new CD of The Script, you entered a give away where you could win tickets for the Ask the Scrip event, that took place right before their concert in the Paradiso in Amsterdam. I was a lucky bastard, because I received an e-mail on the 8th of September that I was one of the winners to go to the event!
Nederands
Deze update komt misschien een klein beetje laat, aangezien dit event al heeft plaatsgevonden op 9 september, maar ik wilde het toch heel erg graag met jullie delen! Ongeveer een maand geleden kon je deelnemen aan een winactie op Bol.com, kocht je de nieuwe CD van The Script, dan maakte je kans op tickets voor het Ask The Script event dat zou plaatsvinden vlak voor het concert dat ze hielden in het Paradiso. Ik was echt een enorme geluksbal, want op 8 september ontving ik een mailtje, ik had kaartjes gewonnen!!
I was sooo happy! I am a huge fan of the Script, and this was my chance to finally see them in real person! I've never been able to go to one of their concerts because I couldn't get tickets, so I was really happy to be present at a event like this!

During the event, questions where asked to the band members, we got to listen to their new Album (I love the new album! Have you allready listened to it? You should, really, it's amazing!) I would love to show you some of the pictures of the day! I hope you like it! Do you like the Script?
Ik was zooo blij. Ik ben al heel erg lang een groot fan van the Script, en dit was mijn kans om ze eindelijk een keertje in real life te zien! Het is me nooit gelukt om een kaartje te bemachtigen voor één van de concerten, dus dit was een prima goedmaktertje!

Tijdens het event werden er vragen gesteld aan de bandleden en kregen we een paar nummers van hun nieuwe album te horen! (Ik ben verslaafd aan hun nieuwe album! Heb jij hem al beluisterd Je moet dit echt eens doen! Hij is geweldig!) Ik wil jullie graag wat foto's laten zien van het evenment! Vind jij muziek van de Script leuk?


PS: I got a super sweet gift from my Boyfriend. The Video is in Dutch, so I will tell you what happened in the video. He bought me tickets for the concert of the script on the 20th of March! Yeahh! 
PS: Ik heb het allerliefste vriendje ooit! Kijk het filmpje hieronder maar eens :)
Enjoyed this article? Follow me:
 photo facebook_zps6f8ed461.png photo bloglovin_zpsde03b93f.png photo twitter_zps799eafe5.png photo ilovefashionbloggers_zpsb9b2f44b.png photo instagram_zpsad4dda77.png photo pinterest_zpsa41402d4.png photo youtube_zps03e71583.png
  Follow on Bloglovin
Follow on Bloglovin

4 opmerkingen:

 1. Wat ontzettend gaaf dat je erheen mocht zeg!
  Ik ben ook enorme fan, en ik heb kaartjes van het concert op 20 maart :D

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf zeg!!!! Super dat je daarbij mocht zijn.Had ik ook wel gewild

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat gaaf dat je naar die launch party mocht! En het is natuurlijk ook echt een super verassing dat je vriend die kaartjes voor je had gekocht! Heel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn