21.9.14

#BEAUTY: Strawberry kiss haircolor & personal updateEnglish
I've been collecting images of beautyful red hairstyles for a while now. If you take a look on my Pinterest page, you'll find that my page is full of this nice, dark red color. I love this haircolor, but I was always a bit scared to try out this color. I didn't know if this was a color that would look good on me. Yesterday I took the risk, and changed my haircolor to the color: Strawberry Red, a non-permanent haircolor by L'Oréal Paris. 
Nederlands
Al langere tijd verzamel ik plaatjes van vrouwen met prachtig rood haar. Wanneer je een kijkje neemt op mijn Pinterest pagina, zul je zien dat mijn pagina vol staat met deze prachtige kleur. Ik vind deze kleur zo mooi, maar ik ben altijd bang geweest om hem bij mezelf uit te proberen. Gisteren nam ik het risico, en veranderde ik mijn haarkleur naar de kleur Strawberry Red, een niet-permanente haarkleur van L'Oréal Paris.

Personal update
I think you all have noticed that my blog has been extremely quit. I started my new education to become a primary school teacher in September, and I've been very busy from the start. I love the new education I've been following! I will tell you more about my education later on! Besides this, I still work on finalizing the new lay out for my blog, but because I don't have a lot of time, there isn't really a lot of progress in that part! I hate it that I don't have a lot of time to write a blog, because I really love to do this. But I also love my new education and my internship! I will try to give you an update at least once a week, so you know more what is going on in my life! I do miss blogging a lot lately!
Persoonlijke update
Zoals je waarschijnlijk we gemerkt hebt, is het de laatste tijd enorm rustig op mijn blog. Ik ben begin September gestart met mijn nieuwe opleiding op de PABO, en ik heb het meteen enorm druk. Ik vind de opleiding echt gewedig tot nu toe! Ik zal hier binnenkort wat meer over vertellen! Daarnaast probeer ik tussendoor nog steeds de layout van mijn vernieuwde website aan te passen, maar door tijdgebrek lukt dit niet echt goed op dit moment! Ik baal dat ik zo weinig tijd heb om te bloggen, want het is echt een enorme passie van me. Maar ik haal ook enorm veel plezier uit mijn nieuwe opleiding en mijn stage! Ik zal jullie proberen om toch minimaal 1x per week op de hoogte te houden van updates! Ik mis het bloggen namelijk wel heel erg! What do you think of my new hair color?
Wat vind jij van mijn nieuwe haarkleur?

Enjoyed this article? Follow me:
 photo facebook_zps6f8ed461.png photo bloglovin_zpsde03b93f.png photo twitter_zps799eafe5.png photo ilovefashionbloggers_zpsb9b2f44b.png photo instagram_zpsad4dda77.png photo pinterest_zpsa41402d4.png photo youtube_zps03e71583.png
  Follow on Bloglovin
Follow on Bloglovin

7 opmerkingen:

 1. ik ga naar het rood was jaclyn hill heeft en dat is zooo mooi! heb nu een opfris mousse en die brengt echt de vuurigheid van het rood terug dus echt geweldig! ik vind het je heeeel goed staan beter dan het lichtte liefs, x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aah, het staat je echt supermooi! Goed dat je het toch gedaan hebt! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Staat je heel erg goed Carlijn! Groet Edwin. www;foto-edwin.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooie haarkleur, staat je echt goed! succes met je opleiding aan de Pabo!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn