31.8.14

#SHOPLOG: My new laptop bag from Burkley!


English
I'm so exited! This Tuesday I will start with my new education! I'm really looking forward to it! But, I really needed a bag for my laptop. I used to have a 15" laptop, but it was an old laptop, not really working anymore. So before the summer holidays, I bought a new one, a 17". But because my laptop was bigger than my old one, I needed a new laptop bag. And I wanted a pretty one, not a boring black Case Logic bag. So after a lot of Googeling, I found this pretty bag.
Nederlands
Ik ben zo enthousiast! Dinsdag start ik eindelijk met mijn nieuwe opleiding! Ik heb er echt enorm veel zin in! Ik had echt een nieuwe tas voor mijn laptop nodig! Ik had eerst altijd een 15" laptop, maar deze was oud en werkte niet meer goed. Dus voor de zomervakantie kocht ik een nieuwe laptop, een 17". Helaas paste deze laptop niet in mijn oude laptoptas, dus het werd tijd voor een nieuwe! Ik wilde geen saaie standaard Case Logic tas, dus na een poosje Googelen, vond ik deze mooie tas!


The bag is from the brand Burkley, it costed me around € 109,95, and it is made out of real leather! So it is more of an investment, I hope to be able to use this bag for a long time. That's why I chose a very timeless look. Do you like my bag? 
De tas is van het merk Burkley, en koste me € 109,95, en is gemaakt uit echt leeg! Dus eigenlijk is deze tas een investering. Ik verwacht namelijk dat ik deze tas nog voor lange tijd kan gebruiken. Dit is ook de reden dat ik een tijdloos model heb uitgekozen. Wat vind jij van mijn tas? 

Enjoyed this article? Follow me:
 photo facebook_zps6f8ed461.png photo bloglovin_zpsde03b93f.png photo twitter_zps799eafe5.png photo ilovefashionbloggers_zpsb9b2f44b.png photo instagram_zpsad4dda77.png photo pinterest_zpsa41402d4.png photo youtube_zps03e71583.png
  Follow on Bloglovin
Follow on Bloglovin

12 opmerkingen:

 1. Oh meid wat een prachtige tas! Ik ben er helemaal verliefd op!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi! Ik heb ook een burkley tas, de iets grotere variant (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh gave tas zeg! Goede investering :)

  Liefs,
  Kim /Vintage & Beauty

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Woh, zo mooi! Ik vind het altijd moeilijk om zulke grote bedragen uit te geven (sparen kost een eeuwigheid haha), maar zoiets is natuurlijk wel echt extreem handig en perfect!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. nice bag, it looks so chic
  good luck :)

  http://girlynote.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie tas, het is volgens mij wel een goede investering. Het is voor mij toch iets aan de prijzige kant, zeker omdat ik het zelf niet vaak nodig heb. Wel handig dat er nog vrije ruimtes in zijn om andere spullen in te steken, dat mist vaak mij andere laptop tassen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauwie! Heel mooi en super handig ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtige tas!
  Die kan ik mooi gebruiken voor mijn zakelijke laptop!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn