28.8.14

#PHOTOGRAPHY: I want to show you my summer!English
Before I went on my summer vacation, I entered a competition on the blog Fotografille! I never expected it, but I won the competition! A gift voucher of Albelli with a value of €50,-! I ordered a photo album, and on Albelli they have a nice option where you can show your photo album online! So, I would like to show you my summer holiday in pictures! I hope you enjoy! (unfortunately the plugin to view the album doesn't work on mobile phones)
Nederlands
Voordat ik op vakantie ging, deed ik mee aan een winactie op de blog Fotografille! Ik had het nooit verwacht, maar ik won de winactie! Ik won hier mee een cadeaubon van Albelli t.w.v. €50,-! Ik bestelde een fotoalbum, en op Albelli bieden ze de mogelijkheid om dit album vervolgens online te delen! Dus ik wil jullie graag mijn zomer van 2014 laten zien, door middel van foto's! Have fun! (helaas doet de plugin voor het online bekijken van mijn fotoalbum het niet via de mobiele telefoon)Wat did you do during the summer holidays?

Wat heb jij gedaan tijdens de zomervakantie?

Enjoyed this article? Follow me:
 photo facebook_zps6f8ed461.png photo bloglovin_zpsde03b93f.png photo twitter_zps799eafe5.png photo ilovefashionbloggers_zpsb9b2f44b.png photo instagram_zpsad4dda77.png photo pinterest_zpsa41402d4.png photo youtube_zps03e71583.png
  Follow on Bloglovin
Follow on Bloglovin

6 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat je het ook online kan delen! Super tof ook dat je had gewonnen natuurlijk, nu heb je iets dat je voor altijd zal herinneren aan een volgens mij ontzettend leuke zomer (:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een unieke manier om dit te laten zien, super tof! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een geweldige foto's! ik ben op vakantie naar Griekenland en Frankrijk geweest. En als ik deze foto's zo zie, wil ik weer terug...

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn