7.8.14

#PHOTOGRAPHY: Apenheul visit // bezoek aan de Apenheul!English
Hi everyone! I'm back from my holiday in Crete! I have had an amazing time in Hersonissos! An update about my trip will follow somewhere next week. Before I went on my trip, I visited 'De Apenheul', wist my best friend. I took some photographs with my Sony Alpha SLT-A58, and I would love to share them with you!
Nederlands
Hi allemaal! Ik ben terug van mijn vakantie in Kreta! Ik heb een geweldig tijd gehad in Chersonissos. Binnenkort zal ik een update geven van mijn vakantie! Voordat ik op vakantie ging, bezocht ik de Apenheul met mijn beste vriendinnetje. Ik heb hier wat foto's gemaakt met mijn Sony Alpha SLT-A58. Deze wil ik graag met jullie delen! 'De Apenheul' is a zoo in the Netherlands specialized in monkeys. They also have some other animals, but monkeys are their main attraction. I love monkeys. They are amazing animals. I visited the Apenheul with my best friend right before leaving on vacation. So I didn't have the time to share these photographs with you any sooner. I used a 70-210 lens and shot mostly with a low aperture to receive the blur in the background of the images. 
Ik denk dat iedereen van jullie de Apenheul wel kent. De dierentuin voor aapjes! Ze hebben ook wel wat andere dieren, maar het draait bij de Apenheul voornamelijk om de apen. Ik vind apen echt geweldige dieren. I love them! Ik bezocht de Apenheul samen met mijn vriendinnetje vlak voordat ik vertrok naar Kreta, dus ik had geen tijd meer om deze foto's eerder te delen. Ik heb voor deze foto's een 70-210 lens gebruikt en heb voornamelijk met een laag Diafragma geschoten, om de onscherpte in de achtergrond te creƫren.
Enjoyed this article? Follow me:
 photo facebook_zps6f8ed461.png photo bloglovin_zpsde03b93f.png photo twitter_zps799eafe5.png photo ilovefashionbloggers_zpsb9b2f44b.png photo instagram_zpsad4dda77.png photo pinterest_zpsa41402d4.png photo youtube_zps03e71583.png
  Follow on Bloglovin
Follow on Bloglovin

9 opmerkingen:

 1. Wow wat een prachtige foto's!! Echt geweldig!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahh such cute photos! Makes me want a little monkey!
  http://trendeneur.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw echt geweldig mooie foto's! Ik ben echt gek op apen haha maakt mijn hele dag weer goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow wat een mooie foto's heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw! Wat een prachtige foto's heb je gemaakt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ahh wat een liefies zijn die aapjes toch! Zou er ook nog wel graag een keer naar toe willen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie foto's heb je gemaakt! Ik durfde hier als kind nooit heen en denk dat het ook nu niet gaat gebeuren haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super leuk en mooie foto's! Wij zijn er een tijd geleden geweest :)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn