9.7.14

#REVIEW: The fault in our stars (the movie)
English
Yay! Tommorrow everybody is finally able to watch the movie of the famous book of 'John Green', 'The Fault in Our Stars'. I was lucky enough to get invited to the pre-premiere of the movie! So a week ago I went to the cinema to watch 'The Fault in Our Stars'! I really really loved the book! Do you want to know if I loved the movie as much as the book? Please continue reading!
Nederlands
Yeahh! Morgen is het dan eindelijk zo ver! De verfilming van het beroemde boek van John Green 'The Fault in Our Starts' is eindelijk te zien in de bioscopen! Ik had het geluk om uitgenodigd te worden voor de voorpremière van deze film. Vorige week bezocht ik de bioscoop en zag ik 'The Fault in Our Stars'! Ik was echt verliefd op het boek! Ben je benieuwd of ik net zo verliefd ben geworden op de film, als ik was op het boek? Lees dan verder!

The movie
For people who haven't heard about the book or the movie of Fault in Our Stars, a short summary about the movie:

" Hazel and Gus are two extraordinary teenagers who share an acerbic wit, a disdain for the conventional, and a love that sweeps them - and us - on a unforgettable journey. Their relationship is all the more miraculous, given that they met and fell in love at a cancer support group. The Fault In Our Stars, based upon the number-one bestselling novel by John Green, explores the funny, thrilling and tragic business of being in love." © Fox                                               ................................ 
De film
Voor degenen die nog niet van het boek of de film gehoord hebben, hier een korte samenvatting van de film:

" Hazel en Gus zijn twee heel bijzondere tieners. Ze beschikken allebei over een cynisch gevoel voor humor, hebben een hekel aan alles wat gewoon is en zijn stapelgek op elkaar. Hun relatie is op zich al een wonder, omdat ze elkaar hebben ontmoet bij een praatgroep voor kankerpatiënten. The Fault In Our Stars is gebaseerd op de bestseller De Weeffout in onze sterren van John Green en gaat over de meeslepende, grappige, spannende en tragische reis door het leven en de liefde. De film is voor een deel opgenomen in Amsterdam." © Pathé                          .................................

What did I think of the movie?
Let me start with a extremely short summary: A-MA-ZING. I loved it. The movie reflected to book so well. They really filmed it in a really nice way. A lot of quotes from the book where used in the movie. I love the story, the characters for the role were picked really well. I loved how Ansel Elgort played the role of Augustus. He was pretty much how I imagined him to be in my head. Shailene Woodley, also known from Divergent, is actually pretty perfect for her role as Hazel. I love the chemistry between the two of them.

Anybody that was able to read the book without crying? I cried a lot when reading the book, and the movie was able to let me cry a lot as well. And I was not the only one. I actually started laughing during the movie, because literally the entire audience was crying. I heard sniffing around me all the time. I was one of the sniffing and sobbing girls in there, so I plead guilty as well, haha. But yeah, I think at least 90% of the entire audience was sobbing because of this movie. If you loved the book as much as I did, you are going to love this movie! If you haven't read the book, you are going to love this movie as well. My friend didn't read the book (yet), but she fell in love with this movie too.

Wat vond ik van de film?
Laat ik beginnen met een extreem korte samenvatting: GE-WEL-DIG. I loved it! Het boek is op zo'n goede manier verfilmd. Echt heel veel elementen uit het boek zijn behouden. Ook veel quotes zijn echt letterlijk overgenomen uit het boek. Ik ben verliefd op dit verhaal. De karakters voor deze film zijn erg goed uitgekozen. Ansel Elgort speelde zijn rol als Augustus erg goed! Hij was eigenlijk precies zoals ik hem me had ingebeeld in het boek. Shailene Woodley, ook bekend van Divergent, is eigenlijk perfect voor haar rol als Hazel. Ik vond de chemie tussen Shailene en Ansel erg goed!

Is er iemand in geslaagd om het boek te lezen, zonder te huilen? Ik heb heel veel gehuild bij het lezen van dit boek. De film heeft het ook voor elkaar gekregen om me te laten huilen. En ik was niet de enige in tranen. Op een gegeven moment moest ik zelf een klein beetje lachen, omdat letterlijk de gehele zaal aan het huilen was. Overal om me heen hoorde ik mensen sniffen. Ik was zelf ook één van de sniffende en snikkende meisjes in de zaal, dus ik ben ook schuldig! Haha. Maarja, ik denk dat op zijn minst 90% van de zaal in tranen was door deze film! Als je net zo veel van het boek hield als ik, dan ga je deze film geweldig vinden. Mocht je het boek niet hebben gelezen? Ook dan is deze film een echte aanrader. Mijn beste vriendinnetje heeft het boek (nog) niet gelezen, en ook zij is verliefd geworden op deze film! Are you going to watch this movie in the cinema?
In cinema's tomorrow (the 10th of July)!
Ga jij deze film kijken in de bioscoop?
De film is vanaf morgen (10 juli) te zien in de bioscoop!


Enjoyed this article? Follow me:
 photo facebook_zps6f8ed461.png photo bloglovin_zpsde03b93f.png photo twitter_zps799eafe5.png photo ilovefashionbloggers_zpsb9b2f44b.png photo instagram_zpsad4dda77.png photo pinterest_zpsa41402d4.png photo youtube_zps03e71583.png
  Follow on Bloglovin
Follow on Bloglovin

7 opmerkingen:

 1. Ik heb je review niet gelezen, omdat ik zo blanco mogelijk de film wil zien, maar oh mijn god wat heb ik zin om deze film te zien zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik begin net in het boek! Ben zo benieuwd naar de film, maaar eerst het boek haha :')

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een echte aanrader zo te lezen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wil hem eerst lezen maar ik vind dat je een hele fijne review hebt geschreven!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wil het boek eerst lezen, voor ik de film ga zien. Maar je hoort zulke geweldige dingen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik wil hem ook supergraag zien, lijkt me zoooo mooi!

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn