1.7.14

#OOTD: It's my birthday!
English
Yeah it's my birthday today! I celebrated my Birthday last Sunday, we watched the World Cup on a big screen in my house, with the entire family! Did you watch the game? I thought the game between Mexico and the Netherlands was insane! That freaking twist in the end made me go crazy! But since I celebrated my birthday this Sunday, I thought it would be nice to show you some of the gifts I received in a fun video! And I really want to show you my OOTD because I am wearing a lot of my new gifts! I hope you enjoy!
Nederlands
Yeah ik ben jarig vandaag! Ik vierde mijn verjaardag afgelopen zondag. Tijdens mijn feest keken we het WK op een mega scherm in mijn huis, met de hele familie! Heb jij de wedstrijd ook gekeken? Ik vond de wedstrijd echt zo spannend! Plot twist aan het einde waar wij als Nederlanders natuurlijk allemaal enorm blij mee zijn! Maar in ieder geval, omdat ik afgelopen zondag mijn verjaardag vierdere, vond ik dat het een leuk idee was om mijn cadeautjes aan jullie te laten zien in een video! Daarnaast show ik jullie graag mijn OOTD, omdat ik veel van mijn cadeautjes draag! Veel plezier!

Enjoyed this article? Follow me:
 photo facebook_zps6f8ed461.png photo bloglovin_zpsde03b93f.png photo twitter_zps799eafe5.png photo ilovefashionbloggers_zpsb9b2f44b.png photo instagram_zpsad4dda77.png photo pinterest_zpsa41402d4.png photo youtube_zps03e71583.png
  Follow on Bloglovin
Follow on Bloglovin

5 opmerkingen:

 1. Nogmaals gefeliciteerd en ik wordt serieus wijzer van jouw blog, weer wat geleerd: OOTD haha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd!! En wat een leuke cadeautjes heb je gekregen!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd Carlijn! Ik vind je echt zo leuk overkomen op video :) X

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn