4.7.14

#FASHION FRIDAY: de 11 leukste festivalschoenen onder de €30,-!


(bron)
English
I love shoes & I love festivals. There is one thing I can tell you about wearing shoes to festivals, they won't survive the day without getting dirty. So why spend a lot of money on shoes that are going to get dirty anyway? That's exactly my thought. When I visit festivals I mostly where my converse shoes. Why? Because you can put them in the laundry. Bye bye dirt! But sometimes I like to wear something else. So it was time to search for some cute festival shoes, without spending a lot of money. Click read more to see 11 cute festival shoes for €30,- or less! 
Nederlands
Ik houd van schoenen en ik houd van festivals! Maar er is één ding dat ik je kan vertellen over het dragen van schoenen op festivals: ze zullen de dag niet overleven zonder enorm vies te worden. Waarom zou je een hoop geld uitgeven aan schoenen, die toch vies gaan worden? Dat was precies mijn gedachte! Wanneer ik een festival bezoek draag ik meestel mijn converse schoenen. Waarom? Omdat je ze in de wasmachine kan gooien! Dag vuil! Maar soms vind ik het ook leuk om een keer iets anders te dragen. Dus het werd tijd om op zoek te gaan naar leuke festival schoenen, zonder dat ik hier een hoop geld aan uit hoefde te geven. Lees snel verder om 11 leuke festival schoenen te vinden voor minder dan €30,-!Sweet Sandals
I love to wear sandals to festivals. If you don't mind to get dirty feet, sandals are a nice option for completing your festival outfit! They instantly give you that summer look, without to much effort.
Schattige Sandaaltjes
Ik houd ervan om sandaaltjes te dragen naar festivals. Als je het niet erg vindt om vieze voeten te krijgen, dan zijn sandaaltjes een leuke optie om van je festivaloutfit een zomerse look te maken. Zonder dat het je te veel moeite kost![1 Dolcis 19,99] [2 Madden Girl 14,99] [3 Emilio Luca Red 24,99] [4 Dolcis 29,99]


Fun booties
Boots are always a good idea to festivals. You are not only able to keep your feet clean and tidy, they can be combined with almost every outfit. A skirt, a dress of a jeans? Booties look nice!
Leuke laarsjes
Laarsjes zijn altijd een goed idee naar festivals! Je zorgt er niet alleen voor dat je voeten schoon blijven, ze kunnen ook gecombineerd worden met bijna iedere outfit. Of je nu een rokje, en jurkje of een jeans draagt, laarsjes zien er leuk uit!

[5 Madden Girl 29,99] [6 Scapino 29,99] [7 Scapino 29,99]


Cool sneakers
What I love about wearing sneakers to festivals? They are super comfortable. You can wear them for an entire weekend without getting sore feet. Perfect festival material!
Stoere sneakers
Wat ik fijn vind aan het dragen van sneakers naar festivals? Ze zitten enorm lekker! Je kunt ze een heel weekend dragen zonder zere voeten te krijgen! Perfect festival materiaal!

[8 Scapino 24,99] [9 Blink 24,99] [10 Ossom 29,99] [11 Invito 29,99]
All shoes are for sale at Intereza.nl

What kind of shoes do you like to wear to festivals?

PS
A week ago on Tuesday I wrote an article about my education and work and about entering College of Primary Education. I passed the entry test, which means that I got accepted to the College of Primary Education! Yay!
Alle schoenen zijn te koop op Intereza.nl

Wat voor schoenen draag jij graag naar festivals?


PS
Vorige week dinsdag schreef ik een artikel over mijn opleiding en werk en over het inschrijven op de PABO. Ik heb mijn toelatingstoetsen gehaald! Dit betekent dat ik ben toegelaten op de PABO! Yeah! 


Enjoyed this article? Follow me:
 photo facebook_zps6f8ed461.png photo bloglovin_zpsde03b93f.png photo twitter_zps799eafe5.png photo ilovefashionbloggers_zpsb9b2f44b.png photo instagram_zpsad4dda77.png photo pinterest_zpsa41402d4.png photo youtube_zps03e71583.png
  Follow on Bloglovin
Follow on Bloglovin

4 opmerkingen:

 1. Fijne inspiratie! Ik draag altijd dichte schoenen omdat je veel kans hebt dat iemand op je voeten gaat staan.

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met je toelating!!!!!!!!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bedankt voor de tip! Ik zoek nog mooie maar vooral fijne sneakers om lekker lang op te lopen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke inspiratie! :)
  Ik draag inderdaad ook altijd mijn all stars of oude slippers :P

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn