19.7.14

#FASHION: The dress I won in a blogger contest!English
Do you remember the blogger contest I joined a while ago? I wrote a blog for the online shop Fanny Crown about the most beautiful prom dresses (which you can read here). And I never told you guys! But I ended up in second place with the contest! This basically meant that I received a gift card with a value of € 100, - to spend in their store! I picked out an amazing dress (at least that is what I think, haha!) I got them to tailor it into my preferred color (navy blue). Last Wednesday they delivered the dress! I would love to show the dress to you guys!
Nederlands
Herinneren jullie je nog dat ik een tijd geleden meegedaan heb aan een blogger contest? Ik schreef toen een blog over de webshop Fanny Crown waar ik de mooiste galajurken liet zien (het artikel kun je hier lezen). Ik heb jullie nooit verteld, dat ik op de tweede plaats was geĆ«indigd bij de contest! Dit betekende dat ik een cadeaubon had gewonnen t.w.v. € 100 ,- om uit te geven in hun winkel! Ik koos een geweldige jurk uit (al zeg ik het zelf, haha). Ik heb hem op maat laten maken in de kleur navy blue. Afgelopen woensdag werd de jurk bezorgd, en ik wil hem heel graag aan jullie laten zien! 

Do you like my dress? You can order the dress here.
Vind jij de jurk mooi? Je kunt de jurk hier bestellen.Enjoyed this article? Follow me:
 photo facebook_zps6f8ed461.png photo bloglovin_zpsde03b93f.png photo twitter_zps799eafe5.png photo ilovefashionbloggers_zpsb9b2f44b.png photo instagram_zpsad4dda77.png photo pinterest_zpsa41402d4.png photo youtube_zps03e71583.png
  Follow on Bloglovin
Follow on Bloglovin

10 opmerkingen:

 1. Hij staat je prachtig schat! Wat een plaatje ben je! Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wauw, geweldig!
  Wat zie je er goed uit zeg! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje wat een prachtige jurk, staat je echt super!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat een geweldige prijs! Hij staat je echt prachtig :)

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat gaaf, dit jurkje is zo mooi!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah wauwie, wat mooi zeg! Je straalt helemaal :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke prijs, gefeliciteerd! De jurk staat je super goed.

  Jules x

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn