5.7.14

#DIY: Cute festival hair by Based on Beauty!

English
Some of you might know that my best friend Daniƫlle is a YouTuber. Mostly she uploads cool video's of her make up tutorials (in some of the video's you can see me modeling ;)!) A while ago, she uploaded a DIY video. As a DIY enthusiast, I really wanted to share this video with you guys! I think it is a super cute tutorial! If you like her video's, I'd suggest you to follow her YouTube channel! Have fun watching!
Nederlands
Sommigen van mijn volgers zullen al weten dat mijn beste vriendinnetje DaniĆ«lle een YouTuber is. Meestal upload ze leuke video's met make-up tutorials (in sommige video's zie je mij als model ;)!) Een tijdje geleden maakte ze een  DIY video! Als DIY liefhebber, kon ik het natuurlijk niet laten om deze video met jullie te delen! Ik vind het echt een leuke tutorial! Vind je haar video's leuk? Abonneer je dan op haar YouTube kanaal! Veel plezier met kijken!
Enjoyed this article? Follow me:
 photo facebook_zps6f8ed461.png  photo bloglovin_zpsde03b93f.png  photo twitter_zps799eafe5.png  photo ilovefashionbloggers_zpsb9b2f44b.png  photo instagram_zpsad4dda77.png  photo pinterest_zpsa41402d4.png  photo youtube_zps03e71583.png
  Follow on Bloglovin
Follow on Bloglovin

1 opmerking:

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn