28.6.14

#DIY Tutorial: How to make a cute crop top in less than 10 minutes!
English
I everyone! I know I've been out of the running for a while. My blog has been really silent. I explained everything to you in a personal update. I finally had time to make a tutorial for you guys again. Well, you actually don't need a lot of time to make this tutorial, it took me less than 10 minutes to make this awesome crop top! Perfect for last minute festival stress. For those moments you just don't know what to wear for that day! This tutorial is easy and I love it. I did this tutorial with one old top I never wore anyway. I think I am going to customize some other old tops. So please click read more to find out how to make a crop top in less than 10 minutes!
Nederlands
Hi allemaal! Ik weet dat ik voor langere tijd uit de running was. Mijn blog is de afgelopen periode extreem stil geweest. Ik heb alles uitgelegd in een personal update. Voor nu heb ik eindelijk tijd voor een leuke tutorial! Ofja tijd, je hebt gewoon maar een heel klein beetje tijd nodig om deze crop top te maken. Mij kostte het niet meer dan 10 minuten. Perfect voor last minute kledingstress, wanneer je gewoon echt niet weet wat je aan moet trekken naar een festival. Deze tutorial is super gemakkelijk, en ik maakte deze met een oude top die ik toch nooit meer droeg. Ik denk dat ik hem ook nog ga maken met wat andere tops! Lees snel verder om antwoord te krijgen op de vraag: "Hoe maak je een crop top in minder dan 10 minuten?".English
I think the image speaks for itself. But let me give you a brief explanation.
Step 1: Cut the top from the side, until you reach the waist.
Step 2: Cut the top into a a-symmetrical shape, the longest part of the top has to be the part you just cut in step 1.
Stap 3: Knot the two strips of fabric together into a knot. That's it, you have made your very own crop top!
Nederlands
Ik denk dat de afbeelding op zichzelf al genoeg zegt, maar ik zal toch een korte uitleg geven.
Stap 1: Knip de top open vanaf de zijkant, totaan je taille.
Stap 2: Knip de top in een asymetrische vorm. De langste punt van de top moet eindigen bij het gedeelte dat je net open geknipt hebt bij stap 2.
Stap 3: Knoop de twee stroken aan de zijkant vast. VoilĂ , that is! Je hebt zojuist je eigen crop top gemaakt!


Enjoyed this article? Follow me:
 photo facebook_zps6f8ed461.png  photo bloglovin_zpsde03b93f.png  photo twitter_zps799eafe5.png  photo ilovefashionbloggers_zpsb9b2f44b.png  photo instagram_zpsad4dda77.png  photo pinterest_zpsa41402d4.png  photo youtube_zps03e71583.png
  Follow on Bloglovin
Follow on Bloglovin

9 opmerkingen:

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn