27.5.14

Gesloten #WINACTIEWEKEN: Winactie #3 € 25,- shoptegoed bij iPhone-cases.nl


*This give away is only available for my Dutch followers, that's why the article is in Dutch*Jaa, het is inmiddels alweer tijd voor de derde winactie van mijn winactie weken! Inmiddels staan er nu (inclusief deze) drie winacties online! Donderdag volgt zelfs de vierde winactie al, een speciale WK winactie! Je kunt nog t/m 31 mei deelnemen aan de vorige twee winacties, waar je een BH of een Canvas doek kunt winnen! Doe dus nog snel mee! 

De winactie van vandaag wordt aangeboden door iPhone-cases.nl. Hier schreef ik eerder een review over. Klik op 'read more' om te zien hoe je kans kunt maken op 25 euro shoptegoed voor iPhone-cases.nl. Wat kun je winnen?

Iphone-cases.nl wil één van mijn volgers graag blij maken met een mooie prijs! Daarom geven ze een waardebon weg met een totale waarde van €25,-. Een leuk bedrag om een mooi telefoonhoesje voor uit te kiezen!

Wat moet je doen om te winnen?

 • Mijn blog volgen op Bloglovin' of Facebook. 
 • Onder dit bericht een reactie achterlaten met je e-mailadres zodat ik je kan bereiken als je de prijs hebt gewonnen.

Je kunt deelnemen t/m 13 juni 2014
Enjoyed this article? Follow me:
 photo facebook_zps6f8ed461.png photo bloglovin_zpsde03b93f.png photo twitter_zps799eafe5.png photo ilovefashionbloggers_zpsb9b2f44b.png photo instagram_zpsad4dda77.png photo pinterest_zpsa41402d4.png photo youtube_zps03e71583.png
  Follow on Bloglovin
Follow on Bloglovin

13 opmerkingen:

 1. Dat is altijd leuk!! Ben dol op leuke telefoonhoesjes!!! Heel leuk en doe graag mee voor deze leuke actie groetjes ilse prins wiefiej@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Te leuk!!!!! Ik doe mee!! :) Ik heb geen Bloglovin, maar ik volg je op Facebook! Mijn e-mailadres is: ajmvh97@outlook.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik doe heel graag mee! Super leuk. Ik volg je op bloglovin, fb, en heb je artikel geliked!
  Sigridboltendal@hotmail.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuk! Ik volg je nu op bloglovin. Mail: lorannedavelaar@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik heet op bloglovin trouwens Loranne Kraamwinkel van the bookmarkers :)

   Verwijderen
 5. Jaaa super leuk! Mijn roze iphone hoesje is helaas kapot gegaan, dus ik loop nu rond met een Iphone zonder hoesje. Nou ben ik zo'n beetje de meest onhandige persoon op aarde, dus dat is niet heel slim. Zou super leuk zijn als ik een nieuw hoesje kan uitzoeken :) Ik volgde je al op bloglovin! Misshappinez@hotmail.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hee wat leuk! Laat ik nou binnenkort net mijn IPhone binnen krijgen. Vandaag overigens mijn eerst blogpost geplaatst, dus mocht ik winnen schrijf ik er uiteraard een review over. Ik volg je! melissaconijn@outlook.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke win actie maar ik heb de laatste tijd al zoveel hoesjes dat k heb voorbij laat gaan en het een ander gun! :) Iedereen die mee doet veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh dat heb ik zeker nodig! Mijn hoesje is ondertussen wel aan vervanging toe na bijna 2 jaar!
  Ik volg je al op facebook, mijn email adres is: dominiquearink@hetnet.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ik doe mee!
  volg je op bloglovin; zoelouwerse
  zoe2308@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke actie. Ik zou graag een nieuw hoesje willen hebben voor mijn telefoon aangezien de mijne helemaal kapot is . Ik wil namelijk nog iets langer genieten van mijn telefoon . Ik heb op de site al een aantal leuke gezien dus ik maak kans op het tegoed. Ik volg je facebook en bloglovin.

  funky_django@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ja leuk! Net een nieuwe telefoon, dus die kan nog wel een tof hoesje gebruiken :)
  Email adres geef ik liever niet zo in een berichtje vrij alleen, maar op Google+ gewoon te bereiken via dit berichtje

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn