19.5.14

GESLOTEN #WINACTIEWEKEN: Winactie #2! Webprint.nl fotowedstrijd!


*This give away is only available for my Dutch followers, that's why the article is in Dutch*Jaa, het is inmiddels alweer tijd voor de tweede winactie van mijn winactie weken! Mijn vorige winactie kwam vorige week online, je kunt hier nog aan deelnemen t/m 31 mei! Deze winactie kreeg ik aangeboden door de webshop Webprint.nl. Ik vind de winactie zelf erg leuk! Hij staat namelijk helemaal in het teken van de 52Weeks Photochallenge die al enige tijd zichtbaar is op mijn blog! Lees snel verder wat je moet doen om kans te maken op dit toffe Canvas doek van Webprint, voorzien van een foto naar keuze!Over Webprint

Webprint is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van fotoproducten. Of je nu een mooie foto wil laten drukken op canvas, op een t-shirt of in een fotoalbum, bij Webprint is er heel veel keuze in diverse printmogelijkheden. 

Wat kun je winnen?

Webprint wil één van volgers graag blij maken met een mooie prijs! Daarom geven ze een Canvas doek weg met een formaat van 75x50 (of 50x75). Dit canvas doek heeft een waarde van € 49,95! Ook de verzend en verwerkingskosten worden betaald door Webprint, zodra je het doek wint, is hij dus ook echt gratis, geen extra kosten achteraf! Een hele mooie prijs, al zeg ik het zelf (stiekem zou ik hem graag zelf willen winnen, haha).

Een leuk nieuwtje! Webprint heeft de prijs verhoogd! Je maakt nu kans op een waardecheque van € 60,-! Dat is een doek met een grootte van 90x60, of je kunt een ander leuk cadeau uit de shop bestellen! Ik zou zeggen, doe snel mee, de winactie eindigt al op 31 mei, nog maar 4 dagen om deel te nemen!

Wat moet je doen om te winnen?

Zoals ik eerder aangaf staat deze winactie helemaal in het teken van de 52weeks photochallenge die ik op dit moment houd voor mezelf op mijn blog! Om deze winactie helemaal in het fotografiesfeertje te houden, heb ik samen met Webprint de volgende actie bedacht! Om deel te nemen aan de winactie moet je het volgende doen:
 • Mijn blog volgen op Bloglovin' of Facebook. 
 • Jouw favoriete/mooiste/meest bijzondere/unieke foto insturen door onderstaand formulier in te vullen
 • That's it! 

Wat gaat er vervolgens gebeuren?

Uit alle inzendingen kies ik samen met Webprint de 3 leukste foto's uit. Deze drie foto's zullen op mijn blog komen te staan en door middel van een poll kunnen al mijn lezers stemmen op de leukste foto. De foto met de meeste stemmen wint vervolgens haar foto op canvas (natuurlijk mag je als je wint ook een andere foto op canvas laten drukken). 

Extra info

Even wat extra info over deze winactie. Alle foto's die opgstuurd worden voor deze winactie blijven je eigen bezit. Ik zal deze foto's niet verder publiceren dan voor gebruik voor deze winactie. De drie beste foto's zullen in lagere resolutie op mijn blog geplaatst worden (maximaal 700 pixels breed). Het is toegestaan om je watermerk over de foto's te plaatsen, al wil ik je adviseren om dit zo onopvallend mogelijk te doen, zodat het watermerk niet afleid van de daadwerkelijke foto.

Je kunt de foto's inzenden t/m 31 mei 2014


Ik hoop dat jullie de winactie leuk vinden heel veel succes allemaal!

Enjoyed this article? Follow me:
 photo facebook_zps6f8ed461.png photo bloglovin_zpsde03b93f.png photo twitter_zps799eafe5.png photo ilovefashionbloggers_zpsb9b2f44b.png photo instagram_zpsad4dda77.png photo pinterest_zpsa41402d4.png photo youtube_zps03e71583.png
  Follow on Bloglovin
Follow on Bloglovin

7 opmerkingen:

 1. Wat een onwijs leuke winactie! Ik ga eens even nadenken over een goede foto ^^.

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Ik zal eens in mijn archief kijken ;-)

  Ondertussen heb ik ook de foto's van je 52Weeks Photochallenge bekeken. Nog leuker :)
  Zelf noem ik mijn project het '52 weken project' (als navolging van 2 voltooide '365 dagen projecten) en je kunt het vinden op http://www.abstractie.com/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb je site bekeken, ziet er erg leuk uit! Staan hele mooie foto's tussen! Ook leuk dat je echt voor een specifiek thema hebt gekozen!

   Verwijderen
 3. Wat een geweldige win actie, wat leuk dat je dit mag weggeven (al wil je het zelf ook, heel begrijpelijk!) Heel veel succes iedereen!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn