29.5.14

Gesloten! #WINACTIEWEKEN: Winactie #4 - Win een Roy Donders/ Rojami's Juichpak!

*This give away is only available for my Dutch followers, that's why the article is in Dutch*

Jaa, het is inmiddels alweer tijd voor de vierde winactie van mijn winactie weken! Inmiddels staan er nu (inclusief deze) vier winacties online! Het WK start bijna! Ondanks dat ik niet echt een voetbal fan ben, vind ik het WK altijd wel heel erg leuk. Ik vind de sfeer altijd erg gezellig! Heel Nederland staat samen te juichen! En hoe kun je nou beter Juichen, dan in een officieel Rojami's Juichpak van Roy Donders? Je kunt dit Juichpak nu winnen op mijn blog! Lee snel verder hoe je kunt winnen! Je kunt nog t/m 31 mei deelnemen aan de vorige twee winacties, waar je een BH of een Canvas doek kunt winnen. Dat is nog slechts 2 dagen!!. Daarnaast kun je nog tot 13 juni deelnemen aan een winactie waar je shoptegoed kunt winnen voor iPhone-cases.nl! Doe dus nog snel mee! Wat kun je winnen?

Je kunt het enige echt Rojami's Juichpak winnen dat Roy Donders speciaal voor Jumbo Supermarkten heeft ontworpen! Het Juichpak heeft maat S (dat is vergelijkbaar met damesmaat 38/40) en ik zal er voor zorgen dat deze op 13 juni bij jou op de deurmat ligt, zodat je de allereerste wedstrijd van Nederland meteen goed gekleed kan gaan! 

Wat moet je doen om te winnen?

 • Mijn blog volgen op Bloglovin' of Facebook. 
 • Onderstaand formulier invullen. Je adresgegevens worden alleen gebruikt voor deze winactie en zullen niet verder vespreid worden.

Je kunt deelnemen t/m 12 juni 2014 12:00 uur. 


Enjoyed this article? Follow me:
 photo facebook_zps6f8ed461.png photo bloglovin_zpsde03b93f.png photo twitter_zps799eafe5.png photo ilovefashionbloggers_zpsb9b2f44b.png photo instagram_zpsad4dda77.png photo pinterest_zpsa41402d4.png photo youtube_zps03e71583.png
  Follow on Bloglovin
Follow on Bloglovin

12 opmerkingen:

 1. Wat super tof dat je dit weggeeft. Ik denk dat je hier heel wat mensen blij mee kan maken!

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuk!!! Zelf doe ik helaas geen boodschappen bij Jumbo, SUPERR leuk om te winnen;-) Doe graag mee zeg!:D Zo gaan we zeker het WK winnen hahaha Fijne dag allemaal

  BeantwoordenVerwijderen
 3. rebecca Postma-smitsdonderdag, 29 mei, 2014

  Super leuk! een vriendinnetje van mij wil hem super graag maar kon hem helaas niet bestellen dus ik heb meegedaan voor haar. echt tof dat je dit zo weggeeft! *duimduim*

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij is erg leuk!! En wilde nog graag een huispak! haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hier zou ik echt super blij mee zijn! Ik ga er keihard voor duimen... En heb jij er dan zelf el eentje? Groetjes Anita a.tuuk@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, heb er zelf al eentje! Wij doen altijd boodschappen bij Jumbo, dus hadden eigenlijk in één weekend twee spaarkaarten vol. Heb direct twee juichpakken online besteld :)

   Verwijderen
 6. Super toffe weggeefactie!
  xx
  Samantha

  http://xoxobeautylicious.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik wil er zoooooooo graag eentje hebben, wilde hem vandaag bestellen want ik heb ervoor gespaard, kreeg ik te horen dat ze overal uitgekocht zijn.. En dit is precies de goede maat!
  ik volg je trouwens op je blog, fb, twitter en instagram!
  xxx britt

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hopen dat ik win..duim duim duim

  BeantwoordenVerwijderen
 9. geweldige win actie. Ik heb nog helemaal niks voor het WK dus ik doe zeker weten mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Briljante winactie, hahaha! Ik doe niet mee hoor, maar ik kwam weer eens even een kijkje nemen op je blog :-) Blijft leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn