6.5.14

#REVIEW: Mijn nieuwe Diesel iPhone case van iPhone-cases.nl
English
I am a real disaster when it comes to protecting my iPhone. I think I drop my phone several times a week because I'm really clumsy. For me it is extremely necessary to have a nice and secure iPhone case. So I was really happy when I got contacted by iPhone-cases.nl, I was allowed to pick one of the Diesel iPhone cases to review on my blog! I was in desperate need for a new iPhone case. 
Nederlands
Ik ben een echte ramp wanneer het aankomt op het beschermen van mijn iPhone. Ik denk dat ik mijn telefoon meerdere keren per week laat vallen omdat ik enorm onhandig ben. Voor mij is het dus erg belangrijk dat ik in het bezit ben van een goede en stevige iPhone case. Ik was dus erg blij toen ik gecontacteerd werd door iPhone-cases.nl met de vraag of ik voor hun een Diesel iPhone case wilde reviewen. 


English
I love denim, so when I found this pretty denim iPhone case in the online store, I had to take it. I received the case this Saturday and I started using it immediately. And I am completely positive. I love the case. It is really solid, easy to use and it looks pretty. The case is really a high quality product. I love the brown stitches. The only remark I have about this case it that the case is really tight. The first day I used this case, it was sometimes a little struggle to get my phone out. But after using the case for a few days, I am able to get my phone out easily. My phone fits in perfectly and the has a Velcro closing. The shipping of iPhone-cases.nl is really quick. I received the case one day after ordering. The product was securely packed and I am really happy with this case. 
Nederlands
Ik houd van denim, dus toen ik deze leuke denim iPhone case spotte op iPhone-cases.nl, moest ik hem nemen. Ik ontving de case afgelopen zaterdag en heb hem sindsdien non-stop gebruikt. Ik ben volledig positief over de case. De case is erg stevig, gemakkelijk in gebruik en ik vind hem ook nog eens erg mooi! De case is echt van goede kwaliteit. Ik ben vooral fan van de bruine stiksels op de case. Er is één klein nadeeltje aan de case. De eerste dag dat ik de case gebruikte, zat mijn iPhone erg strak in de case. Dit zorgde ervoor dat hij soms lastig uit de case te halen was. Maar na een paar dagen gebruik werd het hoesje steeds iets soepeler. Op dit moment krijg ik hem gemakkelijk uit de case. Mijn telefoon past er perfect in en de case sluit door middel van klittenband. Ik ontving de case één dag na het bestellen, de verzending was echt snel! Het product werd goed verpakt verzonden en ik ben er dan ook echt heel erg blij mee!

English
By coincidence, my nails were matching the logo of Diesel, so of course I had to take a picture together with my nails ;). I am really happy with my case, what do you think? Do you like the case? On iPhone-cases.nl they sell a lot of other cool iPhone-cases, they sell many brands and have a lot of variation. If you are looking for a nice iPad case, you might want to check iPad-Center.nl, where they sell awesome iPad cases. 
Nederlands
Bij toeval matchte mijn nagels met het logo van Diesel, dus natuurlijk moest ik ook even een foto maken samen met mijn nagels ;)! Ik ben erg blij met de case, wat vinden jullie? Vinden jullie hem leuk? Op iPhone-cases.nl verkopen ze een hoop andere leuke cases, veel verschillende merken en er is veel variatie! Mocht je op zoek zijn naar een leuke iPad-case, dan kan ik je aanraden om iPad-Center.nl even te bezoeken. Hier verkopen ze hele leuke iPad cases!I wrote this article in collaboration with iPhone-Cases.nl. I will always write my honest opinion and I refuse collaborations that prohibit this.
Ik schreef dit artikel in samenwerking met iPhone-Cases.nl. Ik schrijf atlijd mijn eerlijke mening, en ik weiger samenwerkingen die mij dit verbieden.

Enjoyed this article? Follow me:
 photo facebook_zps6f8ed461.png photo bloglovin_zpsde03b93f.png photo twitter_zps799eafe5.png photo ilovefashionbloggers_zpsb9b2f44b.png photo instagram_zpsad4dda77.png photo pinterest_zpsa41402d4.png photo youtube_zps03e71583.png
  Follow on Bloglovin
Follow on Bloglovin

7 opmerkingen:

 1. Ik vind hem heel tof! Maar ik ben voor een denim hoesje te meisjesachtig denk ik, haha! Hij is heel stoer (: Wel heel tof, zeker met je nagellak!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is leuk! Wat zou ik graag wil naar Iphone willen overstappen vooral voor de leuke hoesjes! Met mijn grote telefoon en dan de nadruk op groot kan ik zo weinig leuke hoesjes vinden.

  Liefs, Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Diesel is zoiezo een erg leuk merk. Wat betreft deze sleeve . Ik vind hem erg mooi zeker in denim style.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke case zeg, ik heb er al een van Diesel.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn