12.5.14

GESLOTEN #REVIEW: Magic Bodyfashion accessoires + EERSTE WINACTIE WINACTIE WEKEN
 English
First I am going to review two products I received from Magic Bodyfashion, but please read the entire article, because at the end of the article you will find the very first give away of my big give away week! But first the review! I received 2 items from Magic Bodyfashion to write a review about. Please read more to find out!
Nederlands
Als eerste zal ik voor jullie twee producten reviewen die ik ontving van Magic Bodyfashion, ik wil jullie advieseren om het artikel volledig te lezen, want aan het einde van dit artikel zul je de eerste winactie vinden van mijn geweldige winactieweken! Ik ontving twee items van Magic Bodyfashion om te reviewen. Lees snel verder!

English
The first item I received was the Magic Laundry Bag. For as long as I know, my mum always uses a laundry bag when washing bra's. And she has a good reason to do so. Did you know that the little clasps on your bra can damage your clothing? Did you ever notices small holes in your clothing? It is possible that your bra's caused these holes. Besides that, the under wiring in your bra can also damage your washing machine.  Well, that's why my mum always uses laundry bags. The Laundry Bag of Magic Bodyfashion is really nice. The quality is great. We have other Laundry bags at home, but this Laundry bag definitely has a firmer appearance. The bag has a round shape and it is big enough to put multiple bra's inside. Do you use Laundry Bags? You can buy the Laundry Bag of Magic Bodyfashion here for € 4,99.  
Nederlands
Het eerste item van dat ik ontving was de Magic Laundry bag. Voor zover ik me kan herinneren, gebruikt mama altijd al waszakjes. En hier heeft ze dan ook een goede reden voor. Wist je dat de sluitingen op je BH je kleding kunnen beschadigen? Heb je ooit kleine gaatjes in je kleding ontdekt na het wassen? Dan is de kans groot dat dit komt door de sluitingen van je BH. Daarnaast kunnen de beugels in je BH ook je wasmachine beschadigen. Dat is dan ook reden dat mijn moeder altijd waszakjes gebruikt. De Laundry Bag van Magic Bodyfashion is erg fijn. De kwaliteit is goed. We hebben thuis ook andere waszakjes liggen, maar deze is duidelijk van stevigere kwaliteit. De laundry bag is rond van vorm en is groot genoeg om meerdere BH's in één zakje te plaatsen. Gebruik jij thuis altijd een waszakje? Je kunt deze Magic Laundry Bag hier kopen voor € 4,99.English
The next product I received to review is the Magic Clip. The clips are really useful for tops where your bra straps are visible very quickly, for example tank tops. The clips are very easy to attach to your straps. You just lengthen your straps a bit, and then you "fold" your bra around the clips. The clips are made of plastic and they didn't move for the entire day. I like them, it is a quick and easy way to wear tank tops without the need to buy a bra with detachable straps. And they are really cheap as well, another plus! I like this product a lot! You can buy the Magic Clips here, each pack contains 4 clips and you can buy them for € 3,99
Nederlands
Het volgende product dat ik ontving om te reviewen was the Magic Clip. Deze clips zijn erg handig. Je kunt namelijk je BH bandjes omleiden, zodat ze niet onder je topje uit komen (bijvoorbeeld tank tops). De clips zijn erg gemakkelijk aan je BH te bevestigen. Je verlengt je BH bandjes een beetje, en je "vouwt" de BH bandjes om de clip. De clips zijn gemaakt van plastic, en ze bleven de hele dag goed op hun plek zitten. Ik vind ze handig! Het is een snelle en gemakkelijke manier om tank tops te dragen, zonder dat je een BH met verwisselbare bandjes hoeft te kopen. En ze zijn ook nog eens lekker goedkoop, een ander voordeel! Je kunt de Magic clips hier kopen. Er zitten er 4 in een pakje en ze kosten € 3,99


English
But this is what you've all been waiting for! The give away! Do you still remember the review I wrote about the Magic Wing Bra? An amazing backless bra from Magic Bodyfashion! I still love this bra and I've been wearing it several times now! I have something nice for you! One of you guys can win this amazing Wing Bra with a total value of €39,99. The bra is available in bra size A-D, and in a nude and black color. Would you like to win this bra? All you have to do to win this bra is:

 1. Follow Made by Carlijn with Bloglovin' or Like Made by Carlijn on Facebook (of course you are also allowed to do both)
 2. Leave your e-mail address in the comments so I can contact you if you are the lucky winner
What you can do for extra entries for this give away:
 1. Like Magic Bodyfashion on Facebook
 2. Follow Made by Carlijn on Instagram
 3. Follow Made by Carlijn on Twitter
 4. Follow Made by Carlijn on I Love Fashion Bloggers
 5. Tweet about this giveaway and use the following tweet: I entered a #giveaway on www.madebycarlijn.nl to win a backless bra of Magic Bodyfashion! @madebycarlijn. Are you going to join?
Because of the shipping rates, this give away is only available for people who live in the Netherlands or Belgium.

You can enter this give away until the 31 of May 2014.
Nederlands
Hier hebben jullie allemaal op gewacht! De winactie! Herinneren jullie je de review nog die ik een tijdje geleden schreef over de Magic Wing Bra? Een geweldige rugloze BH van Magic Bodyfashion. Ik ben nog steeds verliefd op deze BH en heb hem al meerdere keren gedragen. En ik heb iets leuks voor jullie! Ik mag namelijk een Wing Bra ter waarde van € 39,99 weggeven aan één van mijn volgers! De BH is verkrijgbaar in maat A t/m D en in de kleur nude en zwart. Wil jij kans maken op deze BH? Alles wat je hoeft te doen is:

 1. Made by Carlijn op Bloglovin' volgen, of 'Like'  Made by Carlijn op Facebook (allebei mag natuurlijk ook)
 2. Je e-mailadres achterlaten in de comments, zodat ik je kan bereiken wanneer jij de prijs hebt gewonnen!
Wat kun je doen om extra kans te maken op deze prijs?
 1. Like Magic Bodyfashion op Facebook
 2. Volg Made by Carlijn op Instagram
 3. Volg Made by Carlijn op Twitter
 4. Volg Made by Carlijn op I love Fashion Bloggers
 5. Tweet over deze winactie en gebruik de volgende tweet: Ik doe mee aan een #winactie op www.madebycarlijn.nl en maak kans op een backless BH van Magic Bodyfashion! @madebycarlijn. Doe jij mee?
Vanwege de verzendkosten is deze winactie enkel voor mensen die wonen in Nederland of België.

Je kunt deelnamen aan de winactie tot 31 Mei 2014.


Enjoyed this article? Follow me:
 photo facebook_zps6f8ed461.png photo bloglovin_zpsde03b93f.png photo twitter_zps799eafe5.png photo ilovefashionbloggers_zpsb9b2f44b.png photo instagram_zpsad4dda77.png photo pinterest_zpsa41402d4.png photo youtube_zps03e71583.png
  Follow on Bloglovin
Follow on Bloglovin

31 opmerkingen:

 1. Wat een handig ding, ik loot graag mee!

  Ik volgde je al op Bloglovin' en heb daar je bericht geliked (3e liker). Ik ben je ook gaan volgen op Twitter en heb je bericht getweet:

  https://twitter.com/Truusje26/status/466068379116535808

  En ik ben jou en Magic Bodyfashion gaan volgen op Facebook.

  Groetjes,
  Sabrina
  miss_tattoo@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Winactie? I like!

  Ik volg je op facebook, instagram, twitter en pinterest.

  Groetjes,
  Natasja.
  (e-mail stuur ik je graag in een PB ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hee Carlijn,

  Hele leuke winactie! Ik heb ook al vele mislukte pogingen gehad met verschillende backless bra's (die van de Primark is inderdaad echt troep) dus ik zou deze heel graag willen hebben. Al helemaal na die positieve review van jou :)
  Ik volg je op Bloglovin, instagram en FB en heb je post geliked op Bloglovin.

  Liefs Birgit
  birgit_tielemans@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik volg je met veel plezier en hen je natuurlijk getwitterd en gedeeld en geloved, maar ik heb geen instagram. IK ga wel duimen en wens je een fantastische dag ;-) Anita a.tuuk@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hey wat leuk zeg,,, ken het helemaal niet... Niks is irritanter dan een BEHA bandje in het zicht...;)
  Ik maak graag een kansje... Fijne dag allemaal...
  Groetjes ilse prins- wiefiej@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat handig dat dingetje voor je bh! Dat lijkt me echt ideaal ^^.
  En echt top dat je deze bh weggeeft, ik zoek nog een mooie voor de zomer en doe dan ook graag mee!

  Ik volg je op BL en IG.

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Superleuke actie!
  Ik doe heel graag mee en heb alle extra kans-tips opgevolgd. :-)

  Liefs,
  Lieke
  liekevandooren@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke actie! Ik doe graag mee! Ook op FB,BL en TW.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh die BH is cool! die wil ik :D Dus ik doe mee. Mijn emailadres is: a.duijster @ hotmail.com
  Maar dan zonder de spaties ;D
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zeker een leuke actie.
  Ik loot graag mee en volg je op Facebook & twitter en ik heb ook een tweet geplaatst
  anita71@planet.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hey! Wauwie, wat een te gekke winactie! Die bh is super handig voor in de zomer en zou deze dus ook heel graag willen winnen! Ik irriteer me altijd als je van die lelijke bh banden ziet, so not classy! Super handig zo'n dingetje! Alvast heel erg bedankt voor deze awesome winactie! Ik volg je op instagram, twitter en like Magic Bodyshop op facebook als extra winkans :D Xxx Joanne jkamp9@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeps beetje onduidelijk :S Joanne is mijn naam en jkamp9@hotmail.com m'n emailadres! Haha x

   Verwijderen
 12. Super handig!! Ik doe graag mee. 'Like' Made by Carlijn op Facebook en Like Magic Bodyfashion op Facebook.
  Andere heb ik niet.
  ladyflower@casema.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heel handig. Ik draag graag strapless en racerback topjes en ik vind het lastig ook om een fijne en goede bh te vinden. Ik ben benieuwd hoe hij zit . Het ziet er goed uit

  funky_django@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een leuke actie ik doe mee via facebook en bloglovin.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Erg leuke blog heb je, ik heb m net ontdekt. Ik volg je nu ^^
  Neem je ook eens een kijkje op 247stylish.com
  Super handig die bh, ik doe zeker mee: lisettemaria@live.nl

  Love, Lisette

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oeee deze BH lijkt mij helemaal perfect voor onder mijn nieuwe backless zomerjurkje! Ik doe heel graag mee met je winactie! Ik volg je nu op Bloglovin (username: annemiek7) en Facebook (Annemiek Cee) en heb ook de Facebookpagina van Magic Bodyfashion geliked!

  Fingers crossed xoxo
  annemiekc87[at]gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 17. ik ben je gaan volgen op Facebook en ook Magic Bodyfashion
  ik doe graag mee
  Sanne
  brabantbrabantbrabant@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuk, ik ga vaak dansen en draag dan altijd kleding waar je net een iets andere bh voor nodig hebt dan een gewone. Helaas heb ik alleen maar gewone bh's dus dat heeft als effect dat mijn bandjes altijd zichtbaar zijn of zelfs de zijkanten van mijn bh. Niet heel tof.... Deze zou ik dus heel goed kunnen gebruiken!

  empty_without_me@msn.com

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Echt superhandig is deze Wing Bra beha,
  Nooit meer vervelende bandjes, waar ik ook ga!
  Voor elke gelegenheid lijk dit me de perfecte beha te zijn,
  Deze prijs lijkt mij dan ook hartstikke van!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik doe graag mee, erg mooi, ziet er super uit !!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een leuke aparte actie, ik doe heel erg graag mee, en volg je al een tijdje op Facebook en bloglovin en heb het bericht ook een like gegeven, Ook volg ik de pagina van Magic Bodyfashion op Facebook...en doe dit overal onder mijn volledige naam, Petra Krommenhoek

  groetjes Petra
  ( janenpetrakrommenhoek@gmail.com )

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik ben super benieuwd naar die Bh!

  mijn email adres: e.040160@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 23. lijkt me handig. ik doe graag mee
  engel4me@versatel.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 24. ahh, leuk zeg! ideaal!
  ik heb het bovenste gedaan en ben je gaan volgen op twitter en instagram, ik ben benieuwd!
  mijn email is eggengoorr@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Sylvia Jolandavrijdag, 23 mei, 2014

  Wowie ... diti!s echt 'magic' :-) wat een uitkomst!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Sylvia Jolandavrijdag, 23 mei, 2014

   Oh ja ... mijn email: loislane66@live.nl

   Verwijderen
 26. Ik doe gezellig mee met deze leuke win actie en die klip is echt super handig ook wanneer je gaat zonnen! ik heb alles gedaan en je kan mij bereiken op info@alexaslovelyworld.nl :)

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Dat zijn hele nuttige Bra-tips voor de zomer. Ik doe graag mee!
  vandervelde@live.nl
  Heleen

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn