9.5.14

#FASHION FRIDAY: Wearing my second-hand dress
English
Last Sunday I visited Limburg, where my aunt and uncle live. My uncle celebrated his birthday. It was a really nice weather all day. I was wearing this same outfit without my tights. But after dinner it started to cool down a little and it was just to cold to walk around without my tights. The dress I'm wearing is a gift from my neigbour. She received the dress and immediately thought about me. And well, she was right. It is a dress just for me. I love it. It is kinda basic, because it is just a black stretchy dress. But the sleeves are definitely a nice eye catcher. I combined the dress with my favorite denim piece I bought on eBay a long time ago, and my converse shoes. The photo's aren't really high quality (I forgot to bring my camera to my aunt and uncle so I had to take pictures with my iPhone.

What do you think of my outfit? Click read more for more pictures. 
Dutch
Afgelopen zondag bezocht ik Limburg, waar mijn oom en tante wonen. Mijn oom vierde zijn verjaardag. Het was de hele dag mooi weer, dus ik droeg de hele dag deze outfit, maar dan zonder panty. Na het eten begon het toch wat af te koelen dus heb ik mijn panty weer aangetrokken. De jurk die ik draag op de foto heb ik gekregen van mijn buurvrouw. Ze ontving de jurk en moest direct aan mij denken. En ja, ze had gelijk, dit is echt een jurkje voor mij. Ik vind hem prachtig. Hij is basic, maar toch speciaal door de leuke mouwtjes. Ik heb de jurk gecombineerd met mijn favoriete denim item dat ik lang geleden gekocht heb op eBay en met mijn converse schoenen. De foto's zijn niet van geweldige kwaliteit, aangezien ik mijn camera niet bij me had, ik moest het dus met mijn iPhone doen die dag. 

Wat vind je van mijn outfit? Klik read more voor meer fotos. 
Enjoyed this article? Follow me:
 photo facebook_zps6f8ed461.png  photo bloglovin_zpsde03b93f.png  photo twitter_zps799eafe5.png  photo ilovefashionbloggers_zpsb9b2f44b.png  photo instagram_zpsad4dda77.png  photo pinterest_zpsa41402d4.png  photo youtube_zps03e71583.png
  Follow on Bloglovin

Follow on Bloglovin

5 opmerkingen:

  1. Leuk jurkje, grappig die mouwtjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je ziet er echt heel erg leuk uit, een leuk maar toch uniek jurkje...en dan dat ontzettend leuke denim jasje...super !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dit staat je zo leuk! Geweldig met die mouwtjes, zo mooi! xx

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn