25.5.14

#FASHION FRIDAY: Shoplog - Received a lot of new stuff lately (video)
 English
Ok, it is not Friday at all. I really wanted to upload this video last Friday, but I was really fighting with my laptop and with Windows Movie Maker and nothing would work. I got kinda angry at my laptop. But the video is finally finished! The video is in Dutch, but I added English subtitles throughout the entire video! I hope you enjoy the video. It is the very first time for me to talk in a video and to be honest, I was feeling pretty awkward, because I didn't really know if I have an interesting voice to listen to, haha. So please leave your feedback. And enjoy the video! 
Dutch
Ok, het is ondertussen al lang geen vrijdag meer, mijn plan om deze video op vrijdag online te zetten is dan ook compleet mislukt. Ik had ruzie met mijn laptop en met Windows Movie Makes en niets deed wat ik wilde. Maar de video is nu eindelijk klaar. Ik hoop dat jullie de video leuk vinden! Het is de allereerste keer dat ik praat in een video en ik moet eerlijk zeggen dat het wat ongemakkelijk voelde allemaal. Ik weet niet zeker of ik wel een interessante stem heb om naar te luisteren, haha. Dus ik hoor graag jullie feedback! Have fun met de video!Enjoyed this article? Follow me:
 photo facebook_zps6f8ed461.png photo bloglovin_zpsde03b93f.png photo twitter_zps799eafe5.png photo ilovefashionbloggers_zpsb9b2f44b.png photo instagram_zpsad4dda77.png photo pinterest_zpsa41402d4.png photo youtube_zps03e71583.png
  Follow on Bloglovin
Follow on Bloglovin

10 opmerkingen:

 1. whahaha leuk die bloopers op het einde!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Charmante bloopers, haha! Leuke aankopen heb je gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuke aankopen! En wat grappig die bloopers aan het einde! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een ontzettende leuke aankopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. je hebt erg leuke aankopen gedaan, leuke video ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Erg leuke aankoopjes. Veel plezier ermee

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke video! Wat voor camera gebruik jij voor het filmen? :) Want volgens mij stelt ie automatisch scherp of niet?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks voor je comment! Ik gebruik de Sony Alpha-A58. Deze stelt inderdaad automatisch scherp. Ik kan dit instellen aan de zijkant van mijn lens. Hier kan ik kiezen voor AF (autofocus) en MF (manual focus). Met filmen heb ik hem altijd op AF staan, omdat ik alles met statief film, dan hoef ik zelf geen rekening meer te houden met het scherpstellen :)

   Verwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn