16.5.14

#FASHION FRIDAY: Life is a festival! Primark Festival collection 2014English
Everybody who knows me, knows that I am addicted to festivals. I wish I could visit a music festival every weekend! Yesterday I received an e-mail in my mailbox with cool images of the festival collection of Primark. As a festival addict, it was instant love. I love the collection. I wanted to select a few images just to show you the items I loved most, but I kinda loved everything, sooo that made it a bit hard to pick. Prepare yourself for a big photo spam of the new Primark collection. Now available in store! Do you love the collection as much as I do? 
Dutch
Iedereen die mij kent, weet dat ik echt een festivalverslaafde ben. Ik zou willen dat ik ieder weekend een festival kon bezoeken! Gisteren ontving ik een mailtje in mijn mailbox met de nieuwste collectie van Primark. Als een festivalverslaafde was dit natuurlijk liefde op het eerste gezicht. Ik hou van de collectie. Ik was eigenlijk van plan om een paar beelden te selecteren die ik ├ęcht leuk vond, om deze aan jullie te laten zien. Maar ik kwam tot de conculsie dat ik bijna alles mooi vond. Dus.. dat maakt het een klein beetje lastig om te kiezen. Bereid je daarom voor op een complete foto spam van de nieuwe Primark collectie. Nu verkrijgbaar in de winkels! Ben jij net zo gek op de collectie als ik? 

Enjoyed this article? Follow me:
 photo facebook_zps6f8ed461.png photo bloglovin_zpsde03b93f.png photo twitter_zps799eafe5.png photo ilovefashionbloggers_zpsb9b2f44b.png photo instagram_zpsad4dda77.png photo pinterest_zpsa41402d4.png photo youtube_zps03e71583.png
  Follow on Bloglovin
Follow on Bloglovin

7 opmerkingen:

 1. Ik vind de collectie echt heel leuk, en ook super mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb het lookbook ook op mijn blog geplaatst! Vind deze collectie erg leuk:)

  xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zag er al eerder iets van voorbij komen, super leuke collectie!

  Jules x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hmm.. ga vanavond toch maar eens kijken bij de Primark =)!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik krijg zin om naar de Primark te gaan.. Haha.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn