7.5.14

#52WEEKS PHOTOCHALLENGE: Week 14 - Flight
English
The first item I bought in January, was my new Sony camera. Because I am a real newbie in the photography world (I never had a SLR camera), I wanted to challenge myself in order to improve my photography skills; the 52 Weeks Photo challenge was born. Every Wednesday from now on, I will upload my pictures of the 52 Weeks Challenge. All I can ask you is to please comment my photographs. I love to receive feedback in order to improve my skills.

Do you want to know the subject of this week? Please click read more!
Nederlands
Het eerste item dat ik kocht in januari, was mijn nieuwe Sony camera. Omdat ik een echte beginner ben in het fotografiewereldje (ik heb nog nooit eerder een spiegelreflex camera gehad), wilde ik mezelf challengen om op deze manier mijn fotografie skills te verbeteren; de 52 weken fotografie challenge was geboren. Vanaf nu zal er dus iedere woensdag een foto verschijnen die ik heb gemaakt voor deze challenge. Alles dat ik van jullie vraag, is om heel veel feedback te geven op mijn foto's, zodat ik mezelf kan verbeteren. 

Wil je het onderwerp voor deze week weten? Klik dan op read more!

This weeks subject: Flight. I was really thinking on what to photograph for this subject. I knew I was going to fly to Lisbon for work, but to take a picture out of an airplane window? Not really what I had in mind. Then I remembered this photograph I took on my way to Vintage Per Kilo I visited a while ago. Flying balloons! What do you think? I hope you enjoy the photograph of this week! Please leave your comments, I still want to improve!


PS! One nice fact! I'm only 5 followers away from my 200 Bloglovin' followers! Once I reach 200 followers, there will be a BIG give away. I all ready arranged some very nice prices for you guys! So follow my blog, the sooner I reach 200 followers the sooner there will be a give away!

Follow on Bloglovin

Deze week is de opdracht: Flight. Ik zat een tijdje na te denken over deze foto. Wat zou ik fotograferen? Ik wist dat ik naar Lissabon zou vliegen voor mijn werk, maar een foto uit het raam van een vliegtuig was niet precies wat ik in gedachte had. Toen bedacht ik me dat ik deze foto een tijdje geleden had gemaakt toen ik Vintage per Kilo bezocht. Vliegende ballonnen! Wat vind jij? Ik hoop dat je de foto van deze week leuk vindt. Laat je feedback achter! Ik wil graag meer leren!


PS! Nog een leuk feitje, ik ben nog maar 5 volgers verwijderd van de 200 Bloglovin' volgers! Zodra ik deze bereik, zal ik een grote winactie houden! Ik heb al een paar hele leuke prijzen geregeld. Dus volg snel mijn blog, hoe sneller ik de 200 volgers bereikt heb, hoe sneller er een grote winatie op mijn blog komt!

Follow on Bloglovin
Enjoyed this article? Follow me:
 photo facebook_zps6f8ed461.png photo bloglovin_zpsde03b93f.png photo twitter_zps799eafe5.png photo ilovefashionbloggers_zpsb9b2f44b.png photo instagram_zpsad4dda77.png photo pinterest_zpsa41402d4.png photo youtube_zps03e71583.png
  Follow on Bloglovin
Follow on Bloglovin

9 opmerkingen:

 1. Leuke foto! Mooie kleurencombinaties! Leuke challenge die je doet, fijn om wat te oefenen met je camera :)
  Proficiat met bijna 200 volgers, ik volg je al dus ik hoop dat je ze snel bereikt ;-)

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto en leuk geschreven. Liefs Suzanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto! mooie kleuren bij elkaar

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aah, wat een prachtige foto! Heerlijk met die knalblauwe lucht! En leuk dat je bijna de 200 volgers hebt bereikt! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke foto is het geworden :)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn