22.4.14

#PERSONAL: Vlog! My Easter Weekend


If the video isn't working click this link: http://youtu.be/tmGgVOgNp58

 English
Hi everyone! I hope you all had a great Easter weekend! A least I had an amazing weekend. On Sunday we had a nice brunch with the family and afterwards me and my boyfriend visited my Boyfriends place and we had a delicious ice cream in a ice cream shop nearby (flavors: Cupcake and White Chocolate, just perfect). In the evening we went to a bar to have a drink. It was a nice Sunday. But my Monday was even better. I went to Phantasialand with my boyfriend! I've been there before (about 10 years ago, when I was somewhere between 11-14 years old) and I know that I loved it back then. So I was very happy to visit Phantasialand again. This time with my sweet boyfriend. I made some short video's with my iPhone that day, and I thought it would be nice to make it into a small vlogish video. It is not really a vlog, because I'm not really talking to the camera and the video is not really structured as well. But I hope you enjoy the few snapshots of my amazing day in Phantasialand.

PS: What I am wearing in the video:
H&M short - H&M strapless top - eBay denim jacket - Converse shoes.
Dutch
Hoi allemaal! Ik hoop dat jullie allemaal een fijne Pasen hebben gehad! Ik heb in ieder geval een geweldig weekend gehad! Op zondag hadden we een gezellige brunch met de family en na de brunch ben ik samen met mijn vriend naar zijn huis gegaan en hebben we een heerlijk ijsje bij een ijssalon in de buurt gegeten (smaken: Cupcake en Witte Chocolade, perfectie op een hoorntje!). 's Avonds ben ik samen met mijn vriend de kroeg in gedoken en hebben we gezellig een drankje gedronken. Het was een prettige zondag! Maar, mijn maandag was nog veel leuker! Ik ging namelijk naar Phantasialand met mijn vriend! Ik ben al een keer eerder in Phantasialand geweest (zo'n 10 jaar geleden, toen ik zo'n 11-14 jaar oud was.) en ik wist dat ik het toen echt een geweldig pretpark vond. Ik was daarom erg blij dat ik daar nog een keertje op bezoek mocht. Dit keer samen met mijn lieve vriendje! Ik heb een paar korte video's gemaakt met mijn iPhone gedurende de dag, en het leek me een leuk idee om hier een vlog-achtig artikel van te maken. Het is niet echt een vlog, aangezien ik niet echt in de camera praat en omdat er ook niet echt veel structuur zit in het filmpje. Ik hoop dat je het toch leuk vindt om de snapshots van ons dagje te bekijken!

PS: Wat ik draag in de video:
H&M short, H&M strapless top - eBay jeans giletje - converse schoenen.


Enjoyed this article? Follow me:
 photo facebook_zps6f8ed461.png photo bloglovin_zpsde03b93f.png photo twitter_zps799eafe5.png photo ilovefashionbloggers_zpsb9b2f44b.png photo instagram_zpsad4dda77.png photo pinterest_zpsa41402d4.png photo youtube_zps03e71583.png
  Follow on Bloglovin
Follow on Bloglovin

4 opmerkingen:

 1. Ziet er tof uit daar! Leuke kleren had je aan en wat gillen jullie heerlijk haha. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ziet dat er allemaal gezellig uit! Leuke vlog

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo'n leuke vlog! Het zag er echt een fijne dag uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk dat je een vlog hebt gemaakt! Ahhh Phantasialand ging ik vroeger ook heen, maar toen was ik echt heel erg klein. Zou er graag nog een keer naar toe willen :)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn