1.4.14

#OOTD: The Outfit I wore to the opening of Primark in Nijmegen


ENG: Primark opened her first store in the province Gelderland in the Netherlands this Monday, March 31. At 11:00 AM the store opened at Plein 1944 in Nijmegen. This Primark store is the seventh Primark store in the Netherlands. I was invited for the press opening of this store. Around 9 AM, I gathered together with many other bloggers in front of the brand new Primark store. We were welcomed with a nice breakfast and a store tour. I really loved the event, I really liked to meet a lot of bloggers in real life for the first time. I will upload a shoplog later this week, but for now I would like to show you the outfit I wore to the opening of Primark. I will also show you some snapshots of this brand new Primark store.

NL: ​Op maandag 31 maart heeft de eerste Primark winkel in Gelderland haar deuren geopend. Om 11 uur ging de winkel aan Plein 1944 in Nijmegen open voor het publiek. Deze winkel is de zevende Primark winkel van Nederland. Ik was bij deze opening aanwezig. Om 9:15 verzamelde ik me samen met een hele hoop andere bloggers voor de deuren van de splinternieuwe Primark winkel. We werden verwelkomd met een heerlijk ontbijtje, waarna we een rondleiding kregen door de winkel. Ik vond het een erg leuk event om bij aanwezig te zijn, en ik heb veel bloggers voor het eerst 'live' gezien, in plaats van via de computer, dat was erg leuk! De shoplog plaats ik later online, maar ik wil nu vast graag aan jullie de outfit showen die ik droeg naar de opening. Daarnaast zul je in dit artikel een aantal snapshots van de nieuwe winkel en de opening voorbij zien komen!

This was the entertainment team. They walked around in front of the stores to give away candies to everyone waiting in line to get into the store.

I thought the sandwiches with egg salad inside looked really pretty! 
ENG: It was a nice and sunny day when Primark opened in Nijmegen. Because it was a bit chilly in the morning, I wore a light blazer. During the day I could easily walk around without my blazer. I am wearing a blazer from H&M from the old collection, also my blouse from Forever21 is from an old collection (I think this top is over 1 year old). I am wearing my coated black jeans from Vero Moda (Fall/Winter 2013 collection) and my favorite shoes ever, my black Converse shoes.

NL: Het was een mooie zonnige dag toen Primark opende in Nijmegen. Omdat het nog wel een beetje fris was 's morgens, droeg ik een lichte blazer. Later op de dag kon ik prima zonder blazer rondwandelen. Ik draag een blazer van de H&M uit een oude collecite. Ook mijn blouse van Forever21 kom uit de oude collectie (ik geloof dat deze top meer dan een jaar oud is). Ik draag mijn gecoate zwarte jeans van Vero Moda (collectie Fall/Winter 2013) en mijn favoriete schoenen, mijn zwarte Converse sneakers.


I thought these clutches were really pretty! 

I always love the accessories department.

Look at this pretty stand for the shoes, loved it!

Shoe heaven <3

Make up department

Hello mirror selfie.

ENG: It was a great event, Primark stores are always very crowded, especially with openings of new stores. I was shopping before the big public opening. And while I was trying out some of the clothes in the fitting room. I heard the staff counting down for the grand opening. So the moment I heard them shouting: 10 - 9 - 8 - 7 - 6 - 5 - 4 - 3 - 2 - 1 ... I didn't know how quickly I had to change and run to the checkout, haha. But I was in time. I didn't have to climb over shopping customers to checkout, so mission accomplished. I met with Iris, Judith, Sonja, Emily and many other bloggers! It was really nice meeting you guys!

NL: Het was een geweldig event. Primark winkels zijn altijd erg druk bezocht, voornamelijk bij de opening van een nieuwe winkel. Ik was aan het shoppen vlak voor de grote publieke opening, het voordeel: een bijna lege en opgeruimde Primark (big plus!). Terwijl ik kleren aan het passen was in de paskamer, hoorde ik dat het personeel begon met aftellen. Het moment dat ik ze hoorde roepen: 10 - 9 - 8 - 7 - 6 - 5 - 4 - 3 - 2 - 1 ... wist ik niet hoe snel ik mijn eigen kleding weer aan moest trekken om richting de kassa te racen. Ik was gelukkig netjes op tijd, ik hoefde niet over een mensenmassa heen te klimmen om af te kunnen rekenen, dus missie geslaagd! Ik heb op het event Iris, Sonja Emily en Judith van My own Vogue world zag ik ook weer een keertje. Daarnaast heb ik nog veel andere bloggers gesproken en gezien! Het was erg leuk om jullie te ontmoeten meiden!

With the sweetest Judith

Pretty Iris!Enjoyed this article? Follow me:
 photo facebook_zps6f8ed461.png photo bloglovin_zpsde03b93f.png photo twitter_zps799eafe5.png photo ilovefashionbloggers_zpsb9b2f44b.png photo instagram_zpsad4dda77.png photo pinterest_zpsa41402d4.png photo youtube_zps03e71583.png
  Follow on Bloglovin
Follow on Bloglovin

12 opmerkingen:

 1. Ik vind je blouse top van Forever21 zo leuk! En toevallig zat Iris in mijn Orange groepje haha.

  Groetjes,
  Vanesa
  www.fashioncosmopolitan.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie outfit, die blouse is erg leuk! Je hebt mooie foto`s gemaakt, volgens mij ben ik jou niet tegengekomen!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie outfit heb je aan en leuke foto's! Krijg echt zin in winkelen als ik dit zie ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke outfit! Je blouse en blazer vind ik echt geweldig! En ik wil ook naar de primarkkk;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind je outfit echt heel erg leuk! Alles matcht goed bij elkaar en is zo lekker vrolijk

  BeantwoordenVerwijderen
 6. leuk jasje heb je aan, staat goed bij de blauwe kleur top! ik ben echt benieuwd naar primark nijmegen! ziet er goed uit iig!

  www.glamorousvision.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind je outfit heel erg mooi en slim om comfy schoenen aan te trekken naar de opening ;-) lijkt mij ook erg leuk om als blogger uitgenodigd te worden voor zo'n opening :)
  De winkel ziet er ook heel erg mooi uit, beter dan het filiaal in Rotterdam wat ik gewend ben hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 8. mooie foto's heb je gemaakt, leuk dat ik je gezien heb!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wat een prachtige blouse, en de kleur staat je erg sprekend...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtige foto's! Je boucle jasje en blauwe jasjes zijn echt prachtig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Like your jacket and bracelets :) M&MFASHIONBITES mmfashionbites.blogspot.gr

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn