23.4.14

#52WEEKS PHOTOCHALLENGE: Week 13 - Motion


ENG: The first item I bought in January, was my new Sony camera. Because I am a real newbie in the photography world (I never had a SLR camera), I wanted to challenge myself in order to improve my photography skills; the 52 Weeks Photo challenge was born. Every Wednesday from now on, I will upload my pictures of the 52 Weeks Challenge. All I can ask you is to please comment my photographs. I love to receive feedback in order to improve my skills.

This weeks subject: Motion. I think I captured a perfect moment. My cat Zoë was sitting on the windowsill and I think she got bored of me because she started yawning. I took two shots right after each other and I captured her yawn. I liked the two photos together for the subject Motion. What do you think? I hope you enjoy the photograph of this week! Please leave your comments, I still want to improve!

NL: Het eerste item dat ik kocht in januari, was mijn nieuwe Sony camera. Omdat ik een echte beginner ben in het fotografiewereldje (ik heb nog nooit eerder een spiegelreflex camera gehad), wilde ik mezelf challengen om op deze manier mijn fotografie skills te verbeteren; de 52 weken fotografie challenge was geboren. Vanaf nu zal er dus iedere woensdag een foto verschijnen die ik heb gemaakt voor deze challenge. Alles dat ik van jullie vraag, is om heel veel feedback te geven op mijn foto's, zodat ik mezelf kan verbeteren.

Deze week is de opdracht: Motion. Ik denk dat ik een perfect moment heb vastgelegd. Mijn kat Zoë was aan het chillen op de vensterbank toen ik haar begon lastig te vallen met mijn camera. Ik denk dat ze verveeld raakte, want ze begon met gapen. Ik nam twee foto's direct na elkaar en legde haar gaap vast. Ik vind het leuk om de twee foto's naast elkaar te laten zien, omdat je zo goed de beweging van de gaap ziet. Dus de 'motion' van de gaap. Wat vind jij? Ik hoop dat je de foto van deze week leuk vindt. Laat je feedback achter! Ik wil graag meer leren!

Enjoyed this article? Follow me:
 photo facebook_zps6f8ed461.png photo bloglovin_zpsde03b93f.png photo twitter_zps799eafe5.png photo ilovefashionbloggers_zpsb9b2f44b.png photo instagram_zpsad4dda77.png photo pinterest_zpsa41402d4.png photo youtube_zps03e71583.png
  Follow on Bloglovin
Follow on Bloglovin

7 opmerkingen:

 1. ah die tweede foto, dat snoetje! zoo schattig :-)
  ik volg je nu op bloglovin, facebook en instagram!

  www.linlicious-style.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve foto's!
  Een tip; ik zou het stukje waar je de opdracht van deze week beschrijft een nieuwe alinea beginnen. Nu lijkt het steeds alsof iedere blogpost dezelfde tekst bevat en valt de omschrijving van de opdracht helemaal niet op.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de foto's erg leuk, maar ik ben nu eenmaal erg gek op poezen...

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn