9.4.14

#52WEEKS PHOTOCHALLENGE: Week 11: Back-lightning


ENG: The first item I bought in January, was my new Sony camera. Because I am a real newbie in the photography world (I never had a SLR camera), I wanted to challenge myself in order to improve my photography skills; the 52 Weeks Photo challenge was born. Every Wednesday from now on, I will upload my pictures of the 52 Weeks Challenge. All I can ask you is to please comment my photographs. I love to receive feedback in order to improve my skills.

This weeks subject: Back-lightning! The moment I saw the subject for this week, I immediately knew which photograph I wanted to use. This is a photograph of my mum I took at the huishoudbeurs. I know it is an older photograph so it is not actually taken in week 11 of the challenge. But I really love the way my mum looks on the picture. The back-lightning on this photograph really gives that little golden edge, which I totally love. Mum, you look really pretty here! I hope you enjoy the photograph of this week! Please leave your comments, I still want to improve!

NL: Het eerste item dat ik kocht in januari, was mijn nieuwe Sony camera. Omdat ik een echte beginner ben in het fotografiewereldje (ik heb nog nooit eerder een spiegelreflex camera gehad), wilde ik mezelf challengen om op deze manier mijn fotografie skills te verbeteren; de 52 weken fotografie challenge was geboren. Vanaf nu zal er dus iedere woensdag een foto verschijnen die ik heb gemaakt voor deze challenge. Alles dat ik van jullie vraag, is om heel veel feedback te geven op mijn foto's, zodat ik mezelf kan verbeteren.

Deze week is de opdracht: Back-lightning! Het moment dat ik het onderwerp voor deze week zag, wist ik direct welke foto ik zou gaan gebruiken. Deze foto is een foto van mijn moeder die ik maakte op de huishoudbeurs. Het is dus een oudere foto en officieel geen foto uit week 11 van de challenge. Maar ik vind dat mama zo mooi op deze foto staat, dat ik deze foto wel moest gebruiken. Door het achtergrondlicht onstaat er een subtiel gouden randje op de foto, wat ik echt een mooi effect vind geven. Mam, je ziet er prachtig uit hier! Ik hoop dat je de foto van deze week leuk vindt. Laat je feedback achter! Ik wil graag meer leren!

Enjoyed this article? Follow me:
 photo facebook_zps6f8ed461.png photo bloglovin_zpsde03b93f.png photo twitter_zps799eafe5.png photo ilovefashionbloggers_zpsb9b2f44b.png photo instagram_zpsad4dda77.png photo pinterest_zpsa41402d4.png photo youtube_zps03e71583.png
  Follow on Bloglovin
Follow on Bloglovin

7 opmerkingen:

 1. Wat leuk om mijn hoofd hier op jouw blog tegen te komen! En wat lief wat je er bij geschreven hebt, love you Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad heel mooi met dat gouden randje! Mooie scherpe foto :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi zoals haar haar zo oplicht!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie spontane foto van je moeder! Ben benieuwd naar de rest van de challenge!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi! Vind die lichtstrepen bovenaan ook mooi naar binnen vallen.. En wat lijk je op je mams ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik denk dat je moeder hier het randje heeft gekregen wat ze daadwerkelijk verdiend....en jij krijgt van mij een complimentje voor de mooie foto van je moeder...die heb je ook verdiend...

  Groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Vind dit een hele mooie foto!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn