2.4.14

#52WEEKS Photochallenge: Week 10: Negative Space!


ENG: The first item I bought in January, was my new Sony camera. Because I am a real newbie in the Photograph world (I never had a SLR camera), I wanted to challenge my self in order to improve my photograph skills; the 52 Weeks in 2014 Photo challenge was born. Every Wednesday from now on, I will upload my pictures of the 52 Weeks Challenge. All I can ask you is to please comment my photographs. I love to receive feedback in order to improve my skills. This weeks subject: Negative Space! I thought this subject was pretty challenging, and I am not a 100% satisfied, but I didn't have the time to shoot another photograph. I used this picture, because I thought the high contrast reminded me of a negative of a photograph. I hope you enjoy the photograph of this week! Please leave your comments, I still want to improve!

NL: Het eerste item dat ik kocht in januari, was mijn nieuwe Sony camera. Omdat ik een echte beginner ben in het fotografiewereldje (ik heb nog nooit eerder een spiegelreflex camera gehad), wilde ik mezelf challengen om op deze manier mijn fotografie skills te verbeteren; de 52 weken fotografie challenge was geboren. Vanaf nu zal er dus iedere woensdag een foto verschijnen die ik heb gemaakt voor deze challenge. Alles dat ik van jullie vraag, is om heel veel feedback te geven op mijn foto's, zodat ik mezelf kan verbeteren. Deze week is de opdracht: Negative Space! Ik dacht dat deze opdracht best uitdagend was, en ik ben nog steeds niet 100% tevreden met de uiteindelijke foto, ik had alleen helaas geen tijd meer om nog een andere foto te maken. Ik heb deze foto gebruikt, omdat hij me een klein beetje deed denken aan het negatief van een foto, door de hoge contrasten. Ik hoop dat je de foto van deze week leuk vindt. Laat je feedback achter! Ik wil graag meer leren!

Enjoyed this article? Follow me:
 photo facebook_zps6f8ed461.png photo bloglovin_zpsde03b93f.png photo twitter_zps799eafe5.png photo ilovefashionbloggers_zpsb9b2f44b.png photo instagram_zpsad4dda77.png photo pinterest_zpsa41402d4.png photo youtube_zps03e71583.png
  Follow on Bloglovin
Follow on Bloglovin

5 opmerkingen:

 1. Super leuk dat je een chalange begin om je skills te verbeteren. Je zal merken dat je spelenderwijs er steeds handiger in zal worden ;-)
  Mooie foto ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Looks beautiful. Love how graphic the branches look... x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw! Hele mooie foto! Ga zo door! Ben ook wel van plan om binnenkort een 52 photo challange te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige foto! En super leuke challenge!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn