18.3.14

#SHOPLOG: My first Victoria's Secret order!

ENG: When I visited London last December, I immediately fell in love with one store in specific. Victoria's Secret was absolutely amazing. I was so excited about visiting that store, that I even wrote a special review about this store. I loved the bra I bought so much, that I regretted I didn't buy more bra's at that time. But I did know they sold their bra's online as well. The only thing I wasn't to happy about where the shipping costs! But after a long time of doubting, I decided to buy some bra's online. I knew my perfect fit model, because I tried several in the Victoria's Secret store in London. Are you curious what I bought and how much I payed for the bra's? Continue reading!

NL: Toen ik afgelopen december Londen bezocht, werd ik per direct verliefd op één van de winkels daar. Victoria's Secret was helemaal geweldig. Ik was zo enthousiast over deze winkel, dat ik er zelfs een review over schreef op mijn blog. Ik was zo'n fan van de BH die ik daar kocht, dat ik na terugkomst uit Londen direct spijt had dat ik niet meer BH's gekocht had. Ik wist dat ze ook online BH's verkochten, alleen was ik niet zo blij met de hoge verzendkosten. Na lang twijfelen besloot ik toch iets online te bestellen. Ik wist mijn perfecte BH model, deze had ik namelijk al geprobeerd in de Victoria's Secret in Londen. Ben je benieuwd wat ik gekocht heb en hoe veel ik nu uiteindelijk betaald heb? Lees snel verder!

*I'm sorry for the low quality photo's, it was dark when I made the photographs so I had to use a high ISO.*

ENG: In total I bought 3 bra's, 5 thongs and one bikini set. Below you can see how much I payed in total. I found a discount code online, which saved me 30 dollars. In total I payed 221,49 dollars, including shipping. Which is € 158,96, this is about 20 euro's per item. Unfortunately I had to pay 30 euro's on customs, which made my order a bit more expensive. But in total I think the price isn't to bad. It is not cheap, but it is not extremely expensive.

Order Total
Merchandise Subtotal$204,50
Shipping & Handling$46,99
Special Offer SPRING14-$30,00
Adjusted Subtotal$221,49

NL: In totaal kocht ik 3 BH's, 5 strings en één bikini set. Hieronder kun je zien hoe veel ik totaal betaald heb. Ik vond een kortingscode online die me 30 dollar bespaard had. In totaal betaalde ik 221,49 dollar, inclusief verzending. Dit is ongeveer € 158,96, omgerekend zo'n 20 euro per item. Helaas moest ik aan de deur nog zo'n 30 euro inklaringskosten betalen, wat er voor zorgde dat mijn order wat duurder uit viel. Maar toch vind ik het totaalbedrag uiteindelijk reuze meevallen. Het is niet goedkoop, maar ook niet extreem duur.
Order Total
Merchandise Subtotal$204,50
Shipping & Handling$46,99
Special Offer SPRING14-$30,00
Adjusted Subtotal$221,49

ENG: I bought a more basic bikini because it was more expensive, and I think this is a bikini that I can wear for several years. What do you think of the items I've bought? And have you ever ordered something on Victoria's Secret?

NL: Ik kocht een meer basic bikini omdat de bikini wat duurder was, ik denk dat dit een bikini is die ik meerdere jaren kan dragen. Wat vind jij van de items die ik heb gekocht? Heb jij ooit iets bij Victoria's Secret besteld?


Enjoyed this article? Follow me:Follow on Bloglovin
Follow on Bloglovin

10 opmerkingen:

 1. Je hebt erg mooie dingen gekocht! Ik heb nog nooit iets bij Victoria's Secret besteld, maar ik zou dat wel graag willen. Helaas kan dat niet, omdat je daar een creditcard voor nodig hebt. Tenminste, dat was zo toen ik vorig jaar een bikini wilde bestellen. Ik weet niet of dat nog steeds zo is of kan het inmiddels ook met Paypal?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb met PayPal betaald, dus dat is voortaan mogelijk :)

   Verwijderen
  2. Wauw doen ze dat pas sinds kort? Kan me nog herinneren dat ze een tijd geleden alleen creditcard accepteerde en die heb ik niet, maar paypal wel :D

   Daar gaat mijn bankrekening... :c

   Verwijderen
 2. Je hebt hele mooie dingen besteld! En als je alleen het totaal bedrag ziet dan denk je eerder van oh, dat is nog best prijzig maar zoals je al zegt en het omrekent en het ongeveer 20 euro per item is valt het best mee. Ik wil er wel heel graag iets bestellen maar ik heb helaas geen paypal of creditcard :( x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie bikini!! Ben heel benieuwd naar de kwaliteit na meerder keren dragen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prijs valt goed mee, hoe is de kwaliteit?

  www.iamafashioneer.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt hele mooie producten gekocht! Vooral de bikini erg classy :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. mooie dingen! heb zelf nooit besteld, maar wel in de winkel gekocht, helemaal fan!

  <3

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn