28.3.14

#REVIEW: de Magic BodyFashion Wing Bra (adhesive bra)!


ENG: I am a true fan of backless tops. I think they are sexy, but still classy. I own one super pretty backless dress that I wore with NYE, unfortunately I didn't have a proper bra back then, so I used duct tape (yes I really did) to tape one of my strapless bra's onto my skin, so it wouldn't show any bra parts on my back. It was really uncomfortable, and the worst part was that it really really hurt to take tape of. I've been looking for a great backless bra ever since. I placed an order on eBay, I bought one from the discount store Action, but I never found a bra that matched my expectations. They would just fall of, or they just didn't feel comfortable. So, when I received an e-mail from Magic BodyFashion with the question to review two of their bra's, I couldn't be happier. Because they sold backless bra's! I received the Magic Wing Bra and the Magical Strapless bra! I tried them both.. 

NL: Ik ben een echte fan van rugloze topjes. Ik vind ze sexy, maar nog steeds erg classy. Ik ben in het bezit van een prachtig rugloos jurkje, die ik droeg tijdens NYE. Helaas was ik niet in het bezig van een goede rugloze BH op dat moment, dus ik gebruikte duct tape (ja, dat heb ik écht gedaan) om één van mijn strapless BH's op zo'n manier vast te plakken, dat hij niet onder mijn jurkje uit zou komen. Dit zat niet alleen super ongemakkelijk, het deed ook nog eens enorm pijn om los te halen. Sinds dat moment ben ik direct op zoek gegaan naar een fijne rugloze BH. Ik heb er eentje besteld op eBay, ik kocht er eentje bij de Action, maar geen van de BH's die ik probeerde matchte met mijn verwachtingen. Ze bleven niet zitten, of ze zaten gewoon niet prettig, er was altijd wel iets mis met de BH's. Dus, toen ik onlangs een e-mailtje ontving van Magic BodyFashion, met de vraag of ik twee van hun BH's wilde uitproberen, kon ik mijn geluk niet op! Magic BodyFashion verkoopt namelijk ook rugloze BH's! Ik ontving de Magic Wing Bra en de Magical Strapless bra, en ik probeerde ze voor jullie uit.. 


ENG: Lets start with the Magic Wing Bra. This is the bra I was really looking forward to trying out. The bra is packed in a cardboard box and the bra itself has little plastic seals on top of the sticky parts of the bra. When I red the instructions on the packaging I got a little worried. There was a side note that said that the bra wasn't suitable for sensitive skin because it could case an allergic reaction to the sticky material. And my skin is really sensitive. I get eczema really quickly. But as stubborn as I was (I really wanted to try this bra, because I had really high expectations) I did try the bra. And let me say this first, I wore the bra for an entire day, and I had no allergic reaction at all, so that is a big plus! Now, lets say something about the bra itself. When I put the bra on, I have to say that I had to get used to walk around without any straps on my back. It felt weird at first, but you get used to it very quickly. Even though there was no back support on this bra, the bra did feel really supportive. And maybe the most important part of all, the bra is really sticky. It stayed in place for the entire day. I moved around in strange positions just to try out if the bra would stay in place, and it did! It felt really good! So, to be honest, I can't say anything negative about this bra. And the bra is also available in a nude/skin color! Perfect for lighter tops. And in May, they are going to introduce two new colors: Leopard and Hollywood red, sounds great!

NL: Laten we beginnen met de Magic Wing Bra. Dit is de BH waar ik het meeste naar uit keek om te proberen. De BH zit verpakt in een kartonnen doosje en de BH zelf is voorzien van plastic strips op de plakkerige gedeelten van de BH. Toen ik de instructies op het doosje las, werd ik een klein beetje bang. Er stond namelijk een melding op de zijkant dat de BH niet geschikt is voor mensen met een zeer gevoelige huid, omdat de plakranden van de BH allergische reacties kunnen veroorzaken. Mijn huis is erg gevoellig. I krijg dan ook om de minste dingen ineens eczeem. Maar koppig als ik was, (ik wilde deze BH écht graag proberen, omdat ik er zo veel verwachtingen van had) probeerde ik de BH. Ik droeg de BH een hele dag, en ik heb helemaal geen allergische reactie gehad, een groot pluspunt dus! De BH zelf was in het begin even wennen. Het voelt best gek om geen sluiting op je rug te hebben, aangezien ik geen enkele BH heb zonder rug. Hier wen je echter vrij snel aan. Na een uurtje voelde de BH voor mij als een gewone BH. Ondanks dat de BH geen steun biedt aan de achterzijde, bood de BH mij overall toch ruim voldoende steun. En misschien wel het belangrijkste van allemaal; de BH blijft echt goed plakken! Hij is de gehele dag netjes op zijn plek gebleven, zelfs nadat ik mezelf bewust in rare posities bewoog om de BH uit te testen. Dit voelde echt erg goed. Om eerlijk te zijn kan ik dus eigenlijk niets negatiefs over deze BH zeggen. De BH is ook verkrijgbaar in een nude/skin kleur. Perfect voor lichtere tops. In mei introduceren ze zelfs nog twee nieuwe kleuren: Leopard and Hollywood red, klinkt goed!ENG: The other bra I received was the Magical Strapless bra. This bra is for people who are not comfortable with backless bra's. Just because they want the extra support or because they don't like the way it feels when you have no support on your back. This bra comes with a clear silicone back strap, which is adjustable on both sides. I tried this bra as well, and the fitting is very comfortable. The bra also comes with an extra halter strap, so you can wear this bra with halter tops as well. But, I do prefer wearing the Wing Bra over this bra. Even tough the fitting of this bra is more comfortable, I just rather wear a bra without a silicone back strap. Even tough it is transparent, you can still see the back strap. I love a bare back, and with this bra your back is not really bare, because you can still see the bra. Overall, I like the bra, the fitting is nice and comfortable, but I enjoy the Wing Bra more!

NL: De andere BH die ik ontving was de Magical Strappless bra. Deze BH is speciaal voor mensen die het niet prettig vinden om met een rugloze BH te lopen. Gewoon, omdat ze die extra steun graag willen ontvangen, of omdat ze een rugloze BH gewoon niet zo lekker vinden zitten. Deze bra is voorzien van een transparante siliconen band, die aan beide zijkanten te verstellen is. Ik probeerde deze BH ook, en hij zit echt heel erg lekker. Bij de BH ontvang je tevens een halterbandje, zodat je de BH ook met halter tops kunt dragen. Ondanks dat deze BH erg prettig zit, gaat mijn voorkeur toch uit naar de Wing Bra. Ik vind het gewoon iets fijner om een compleet blote rug te hebben, dan de transparante siliconen band. Want ook al is hij transparant, je ziet hem natuurlijk wel lichtjes zitten. Overall vond ik de BH dus er prettig, maar mijn voorkeur gaat toch uit naar de Wing Bra.
ENG: What do you think of the bra's? Have you ever worn a backless bra? Which brand is your favorite?

NL: Wat vind jij van de BH's? Heb jij ooit een rugloze BH gedragen? Welk merk is jouw favoriet?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I received the bra's as a gift from Magic BodyFashion. Even tough it was a gift, I will always write a honest opinion about the products I receive. I reject cooperation that prohibit this in any way.

Ik ontving deze BH's als een gift van Magic BodyFashion. Ik schrijf altijd een eerlijke review over producten die ik ontvang. Ik weiger samenwerkingen die mij dit verbieden.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Enjoyed this article? Follow me:
 photo facebook_zps6f8ed461.png photo bloglovin_zpsde03b93f.png photo twitter_zps799eafe5.png photo ilovefashionbloggers_zpsb9b2f44b.png photo instagram_zpsad4dda77.png photo pinterest_zpsa41402d4.png photo youtube_zps03e71583.png
  Follow on Bloglovin
Follow on Bloglovin

21 opmerkingen:

 1. Wat een uitvinding, die eerste! Fijn! Ik ga zeker even op de site rondkijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vooral de eerste zou echt perfect zijn voor mijn lage rug catsuit. Gebruik nu van die kipfiletjes, maar dit ziet er zeker beter uit. Wat grappig dat je het eerst met duck tape deed hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die eerste is inderdaad perfect voor onder een jurkje of shirt met een open rug!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb een van die plak bh's die plak je er alleen op de voorkant op zodat de achterkant mooi te zien is zonder dat je bandjes te zien zijn. Deze heb ik gekocht bij de hunkemoller en ben er nog steeds erg blij mee! Wanneer het te warm weer is zoals in Turkije kunnen ze soms een beetje los raken dus dan moet je ze even tegen je borst aanduwen maar dan zitten ze weer als gegoten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben heel benieuwd of de rugloze bh ook na wassen en meermalig gebruik nog goed blijft plakken. Zo wel is het een zeer goede uitvinding en zeker het overwegen van aanschaf waard. Maak je nog een keer een update? ps Ik vind zo'n plastic band over je rug ook niet mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb deze zelf ook en heb m al zeker een stuk of 100/150 keer gedragen! Doet het nog steeds :)

   Verwijderen
 6. De eerste gaat mijn voorkeur naar uit. Ik heb er laatst ook 1 gekocht, maar nog niet aan geprobeerd eigenlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Vooral die eerste lijkt me perfect!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw die eerste. Ben wel heel erg benieuwd hoe het plakken gaat als je hem wast en vaker gebruikt. Blijft hij dan nog steeds zitten?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Very interesting. May I ask what bra size you are? I always have this idea that the backless bra's are just for people with small boobs.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. My Bra size is a C cup (70C) So my bra size is not extremely large :)

   Verwijderen
 10. De eerste vind ik eigenlijk best wel heel erg handig !

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Lijkt me handig, maar blijft de bh na een tijdje ook nog plakken?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ben benieuwd naar die eerste bh. Vraag me af of die wel goed blijft zitten bij mij..

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Thanks voor alle lieve reacties! Ik zal over een maandje of 2 wel even een review plaatsen m.b.t het wassen van de BH's en de kwaliteit die hierna nog over blijft! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. De Magic Wing Bra en Magical Backless bh kun je gemakkelijk online hier bestellen > http://goo.gl/bx7UDx

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik heb al een paar keer zo'n bh overwogen, maar ik vraag me af of ze gemakkelijk zijn tijdens het uitgaan... ik dans altijd met heel veel enthousiasme ;) dus ik heb schrik dat als je veel beweegt en een beetje zweet dat ding onmiddellijk kwijt raakt...

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik ken deze. Probeer ook eens de Bye Bra. Dat is een strapless plak beha gemaakt van een medische tape: http://byebra.com

  BeantwoordenVerwijderen
 17. It won't be better then this because its truly an informative post. Thanks for the great work and keep going!plak beha

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn