11.3.14

#PHOTOGRAPHY: Hello spring ♥ENG: I love the sun, so when I heard that last weekend was going to be full of sunlight and nice temperatures, I couldn't do anything else than be outside all day. I took my dog, my camera and I left my jacket at home! I went for a long walk in my hometown. Photographing everything that made me happy. So today, I'm not going to write a lot, but I just wanted to show you some photographs of stuff I saw on my way that just gave me the ultimate spring feeling! Enjoy!

NL: Ik hou van de zon, dus toen ik hoorde dat het prachtig weer werd afgelopen weekend, kon ik niet anders dan de hele dag buiten doorbrengen. Ik nam mijn hondje mee, de camera en ik liet mijn jas thuis! Ik starte een lange wandeling in het dorp waar ik woon. Ik maakte foto's van alles dat me blij maakte. Dus vandaag ga ik ging lang stuk tekst voor jullie schrijven, maar wil ik jullie wat foto's laten zien van dingen die ik onderweg tegenkwam, waarvan ik het ultieme lentegevoel kreeg! Enjoy!


Enjoyed this article? Follow me:Follow on Bloglovin
Follow on Bloglovin

12 opmerkingen:

 1. Ontzettend mooi, hierdoor krijg ik nog meer zin in de lente!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige foto's, wauw!

  www.iamafashioneer.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele mooie foto's. Lief hondje heb je ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige foto's Carlijn.. inderdaad op naar de lente! Eva Lukken

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtfoto's !!!! Echt super mooi !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, wat een mooie foto's! Dit weer is inderdaad heerlijk, hopelijk blijft het nog even zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie foto's, vooral die laatste vind ik erg tof - lekker abstract!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw! Wat een prachtige foto's:)

  xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk dat je ook meedoet aan het 52 weken project! Goed om op deze manier je camera beter te leren kennen.
  Bij het zien van je foto's (lees bloesemfoto's) krijg je echt een lente gevoel. Ga zo door :)

  Liefs, Cheyenne
  www.cheyennecaitlin.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn