20.3.14

#OOTD: My new summer dress from Lovely-vintage.nl


ENG: Hey everyone, do you still remember the article I wrote about the Huishoudbeurs? One of my favorite stands was the stand of the webshop Lovely-vintage.nl. Lovely-Vintage is a web shop full of cute and girly clothing and the prices are really affordable. At the Huishoudbeurs I fell in love with one dress in particular. But I told myself I wasn't allowed to buy any clothing at the Huishoudbeurs, because my closet is almost exploding with clothing, and I could use the money on my bank account so save for my own place to live. So, I was a bit sad, but I left the dress at the stand of Lovely-Vintage and went home. After the Huishoudbeurs I got in touch with Lovely-Vintage and a few moments later I was the proud owner of this super pretty dress from their store! I couldn't be more happy. The dress I fell in love with, is now mine! 

NL: Hey allemaal! Herinneren jullie het artikel nog dat ik schreef over de Huishoudbeurs? Één van mijn favoriete stands op de beurs was de stand van Lovely-Vintage.nl. Lovely-Vintage is een webshop vol met leuke en vrouwelijke kledingstukken, en de prijzen zijn echt super betaalbaar! Op de Huishoudbeurs werd ik verliefd op één jurkje in het bijzonder. Maar, omdat ik mezelf beloofd had om geen kleding te kopen op de Huishoudbeurs (mijn kast puilt inmiddels uit, en ik kan het geld goed gebruiken om te sparen voor het samenwonen met mijn vriend), liet ik het jurkje teleurgesteld hangen. Na de Huishoudbeurs kwam ik in contact met Lovely-Vintage, en niet veel later was ik de trotse eigenaar van dit super mooie jurkje van de webshop! Ik kon niet blijer zijn, dit was precies het jurkje waar ik verliefd op werd!

ENG: Ok, it isn't really a OOTD, because I didn't wear this dress today, I had to work and this dress is way to short to where to the office. But because the weather today was so lovely, and because today it is officialy Spring. I had to take picutres today. I'm sorry for the location, it is just our backyard, but I didn't have to much time to make pictures today, I had to work, then quickly make these pictures and then I had to go to the gym for my Bodypump workout! 

I can't wait to go on my summer holiday, because I think I will be wearing this dress quite often. But I can also wear it with some nice heals when I go to a party. I combined this dress with lovely shoes I got from my boyfriend a while ago. He bought them in Marmaris (Turkey) when he was on holiday with his friends. 

NL: Ok, het is niet echt een OOTD vandaag, omdat ik dit jurkje vandaag helemaal niet aan heb gehad, alleen voor de foto. Ik moest vandaag werken en dit jurkje is veel te kort om naar kantoor te dragen. Maar omdat het weer zo perfect was vandaag en omdat het vandaag officieel lente is, moest ik vandaag wel foto's maken van dit prachtige jurkje. Sorry voor de locatie, ik had niet zo veel tijd voor het maken van foto's omdat ik bijna direct na mijn werk naar Bodypump ga. 

Ik kan niet wachten om op zomervakantie te gaan, want ik denk dat ik dit jurkje heel erg vaak ga dragen. Ik zou hem ook kunnen dragen met een paar mooie hakken als ik naar een feestje ga. Ik heb deze jurk gecombineerd met schoenen die ik van mijn vriend heb gekregen toen hij op vakantie ging naar Marmaris in Turkije.
ENG: What do you think of the dress? When would you wear a dress like this? Have you ever bought anything from Lovely-Vintage.com?

NL: Wat vind jij van het jurkje? Wanneer zou jij zo'n jurkje dragen? Heb je ooit iets gekocht op de webshop Lovely-Vintage.com?


Enjoyed this article? Follow me:Follow on Bloglovin
Follow on Bloglovin

6 opmerkingen:

 1. Echt een prachtig jurkje! En de schoenen staan er ook leuk bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat schattig! Vind je blog ook leuk, dus ik ga je volgen (: Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuk jurkje, staat je goed! Fijn weekend!

  Love,

  Rowan


  Personal Style Blog WWW.REDREIDINGHOOD.COM

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn