5.3.14

#FOLLOW: Are you already following my blog with Bloglovin'?ENG: Yesterday was the last day you could enter the give away I had on my blog. The winner of the give away will be announced later today! So stay tuned. But, I have another give away waiting for you, just around the corner. Today I reached 150 followers on Bloglovin' (yay!) (edit: I just got one unfollower, so now it's back to 149 again, to bad, haha!). Whenever I am going to reach the 200 followers, there will be a new give away on my blog! This time the give away will be international! So weather you are living in the Netherlands (just like me) or all the way in Australia or the USA, you can join! Isn't that great? And just to let you know, the give away will be big! It won't be one item to win. No, when I have reached my 200 followers on Bloglovin', There will be a give away from Monday to Friday, so there will be 5 prices for you to win!

So come on everyone! Follow me on Bloglovin'! The quicker I reach my 200 followers, the quicker you can win some amazing prices!

NL: Gisteren was de laatste dag dat je kon deelnemen aan mijn winactie, waarbij je een Zalando waardebon kon winnen t.w.v. €25,-. De winnaar wordt later vandaag bekend gemaakt, dus stay tuned! Maar, er is goed nieuws! Er volgt namelijk binnenkort een nieuwe winactie! Vandaag behaald ik namelijk mijn 150e Bloglovin' volger (yeah!) (edit: ik zie nu dat ik er weer 149 heb, iemand heeft me net ge-unfollowed, haha). Zodra ik de 200 volger bereik, zal de nieuwe winactie online gezet worden. En deze winactie wordt internationaal. Of je nu in Nederland woont (zoals ik) of in Australië of de VS, je kunt gewoon deelnemen! Is dat niet leuk? En even een tipje van de sluier, de winactie wordt groots. Het zal niet slechts één item zijn dat je kunt winnen. Nee, wanneer ik mijn 200 volgers op Bloglovin' bereik, wil ik dit groots vieren. Ik zal dan namelijk een winactie houden van maandag t/m vrijdag. Dit betekent vijf keer kans op een prijs!

Dus iedereen! Volg me op Bloglovin'! Hoe eerder ik de 200 volgers behaal, hoe eerder je kans kunt maken op geweldige prijzen!


Follow on Bloglovin
Follow on Bloglovin
PS, you can also follow me on the following social media: 


1 opmerking:

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn