19.3.14

#52weeks Photochallenge: week 8 - reflection



ENG: The first item I bought in January, was my new Sony camera. Because I am a real newbie in the Photograph world (I never had a SLR camera), I wanted to challenge my self in order to improve my photograph skills; the 52 Weeks in 2014 Photo challenge was born. Every Wednesday from now on, I will upload my pictures of the 52 Weeks Challenge. All I can ask you is to please comment my photographs. I love to receive feedback in order to improve my skills. This weeks subject: Reflection! I photographed a tree in the water, so this photograph is actually upside down, you only see the reflection of the tree. I hope you enjoy the photograph of this week! Please leave your comments, I still want to improve!

NL: Het eerste item dat ik kocht in januari, was mijn nieuwe Sony camera. Omdat ik een echte beginner ben in het fotografiewereldje (ik heb nog nooit eerder een spiegelreflex camera gehad), wilde ik mezelf challengen om op deze manier mijn fotografie skills te verbeteren; de 52 weken fotografie challenge was geboren. Vanaf nu zal er dus iedere woensdag een foto verschijnen die ik heb gemaakt voor deze challenge. Alles dat ik van jullie vraag, is om heel veel feedback te geven op mijn foto's, zodat ik mezelf kan verbeteren. Deze week is de opdracht: Reflection! Ik fotografeerde een boom in het water. Dus deze foto staat eigenlijk op z'n kop. Je ziet namelijk alleen het spiegelbeeld van de boom in het water. Ik hoop dat je de foto van deze week leuk vindt. Laat je feedback achter! Ik wil graag meer leren!






Enjoyed this article? Follow me:



Follow on Bloglovin
Follow on Bloglovin

9 opmerkingen:

 1. Heb je deze echt zelf gemaakt? Perfecte foto!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jep Hilde, zelf gemaakt! Dit is die ene boom bij het witte bruggetje bij de vijver bij het Fioretti College :)

   Thanks voor het compliment!

   Verwijderen
 2. Wat een toffe foto! Ook hele mooie kleuren! Goed gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waarom schrijf je alles in het Engels en het Nederlands? Misschien is het makkelijker als je alles in het Nederlands schrijft? Dan kun je ook iets langere artikels maken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey! Ik schrijf in het Engels en Nederlands omdat ik zowel Engelse als Nederlandse volgers heb op mijn blog. Ik heb daarnaast een webshop bij mijn blog (via Etsy) bijna al mijn klanten op mijn webshop komen uit Amerika. Via Etsy verwijs ik ook naar mijn blog, dus ik wil voor ieder land bereikbaar zijn. De lengte van mijn artikelen zal niet veranderen wanneer ik alleen in het Engels of alleen in het Nederlands schrijf. Hier hangt de lengte van mijn artikelen niet vanaf. Ik heb ook vaak een lang artikel geschreven dat tweetalig was (bijvoorbeeld mijn artikel over de huishoudbeurs)

   Maar toch bedankt voor de tip :)

   Liefs Carlijn

   Verwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn