2.3.14

#DIY: Assassins Creed 2 Costume


ENG: This weekend I was supposed to be celebrating Carnaval like crazy. But, I had a costume to finish. I promised my brother I would make him a costume of the popular video game Assassins Creed. I am not going to write the tutorial myself, because I found a really cool tutorial on the internet that I used to make my own costume (I did make some adjustments on his tutorial). You can find the tutorial for this costume over here. Do you really love this costume, but you think it is to difficult to make it yourself? You can buy the costume in my Etsy store! Perfect for a nice cosplay, Dutch Carnaval or Halloween party! You can click read more to see all the pictures!

NL: Dit weekend was het de bedoeling dat ik volle bak Carnaval zou gaan vieren. Maar, ik had een kostuum die afgerond moest worden. Ik beloofde mijn broertje dat ik dit jaar voor hem een pak zou maken van de populaire video game Assassins Creed. Ik ga de tutorial niet zelf op mijn blog schrijven, omdat ik een hele gave tutorial op internet heb gevonden. Deze heb ik gebruikt voor het maken van mijn kostuum (al heb ik wel verschillende aanpassingen gedaan aan zijn uitleg). Je kunt de tutorial voor het kostuum hier vinden. Vind je dit kostuum nu erg gaaf, maar denk je dat hij te moeilijk is om zelf te maken? Je kunt het kostuum kopen in mijn Etsy winkel! Perfect voor een leuk cosplay feest, Carnaval of voor Halloween! Klik op 'read more' om alle foto's te zien.

What do you think of the costume?

Wat vind jij van het kostuum?


Enjoyed this article? Follow me:Follow on Bloglovin
Follow on Bloglovin

8 opmerkingen:

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn