27.3.14

#52WEEKS Photochallenge: Week 9: Clouds


ENG: The first item I bought in January, was my new Sony camera. Because I am a real newbie in the Photograph world (I never had a SLR camera), I wanted to challenge my self in order to improve my photograph skills; the 52 Weeks in 2014 Photo challenge was born. Every Wednesday from now on, I will upload my pictures of the 52 Weeks Challenge. All I can ask you is to please comment my photographs. I love to receive feedback in order to improve my skills. This weeks subject: Clouds! What do you do when you see some awesome clouds, but you don't have your camera with you? You take photographs with your iPhone. The quality in this picture is not as great as the once I made with my SLR camera, but I think the picture still turned out pretty great. I used the VSCO app to edit the contrasts and colors a bit, and this is how the picture turned out. I hope you enjoy the photograph of this week! Please leave your comments, I still want to improve!

NL: Het eerste item dat ik kocht in januari, was mijn nieuwe Sony camera. Omdat ik een echte beginner ben in het fotografiewereldje (ik heb nog nooit eerder een spiegelreflex camera gehad), wilde ik mezelf challengen om op deze manier mijn fotografie skills te verbeteren; de 52 weken fotografie challenge was geboren. Vanaf nu zal er dus iedere woensdag een foto verschijnen die ik heb gemaakt voor deze challenge. Alles dat ik van jullie vraag, is om heel veel feedback te geven op mijn foto's, zodat ik mezelf kan verbeteren. Deze week is de opdracht: Clouds! Wat doe je als je een prachtige combinatie van wolken ziet, maar je hebt je camera niet bij de hand? Dan maak je foto's met je mobiel! De kwaliteit van deze foto is niet zo goed als de foto's die ik maakte met mijn SLR, maar ik vind dat de foto er toch best tof uit is komen te zien. Ik heb de foto een beetje bewerkt met de app VSCO en dit is hoe de foto uiteindelijk is geworden. Ik hoop dat je de foto van deze week leuk vindt. Laat je feedback achter! Ik wil graag meer leren!


Enjoyed this article? Follow me:Follow on Bloglovin
Follow on Bloglovin

9 opmerkingen:

 1. Ik ken het probleem! Ik heb ook zovaak even snel een foto gemaakt met mijn mobiel, omdat ik mijn camera niet mee had (alleen ik heb een slechtere camera erop zitten!)
  Dit is trouwens echt een mooie foto zeg, ik ben helemaal verliefd op die kleuren (: !

  Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award! Meer informatie zie je op mijn blog!: http://dinjadonut.blogspot.nl/2014/03/liebster-award.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks voor je reactie! Ik heb de Liebster Award al ooit gemaakt, maar ik zal kijken of ik er plek voor heb.

   Verwijderen
 2. Hee Carlijn!!
  Inderdaad, waarom moeten de leukste en mooiste dingen altijd te voorschijn komen als je juist níét je camera mee hebt. Arrgh.. Ik wordt er ook gek van hoor! Maar, deze foto is sowieso helemaal goed gelukt! Echt ik noem je geen beginner meer :)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kleuren! Soms is het niet verkeerd een foto met iets anders als je vaste camera te nemen. Er zijn nou eenmaal ongeplande momenten en het is alleen maar fijn dat er dan nog een alternatieve oplossing is. Je kunt de foto niet op a0 printen nu (ga ik vanuit :p). Maar hij is zeker goed gelukt, en doet echt niet onder aan je andere foto's. Een goede camera betekent nog niet een goede fotograaf, dat is nog altijd degene die de foto maakt :).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks voor je lieve reactie! Erg leuk om te horen :)

   Verwijderen
 4. Hele mooie kleuren! Goed gelukt deze foto!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn