12.3.14

#52weeks Photochallenge: week 7 - eyes


ENG: The first item I bought in January, was my new Sony camera. Because I am a real newbie in the Photograph world (I never had a SLR camera), I wanted to challenge my self in order to improve my photograph skills; the 52 Weeks in 2014 Photo challenge was born. Every Wednesday from now on, I will upload my pictures of the 52 Weeks Challenge. All I can ask you is to please comment my photographs. I love to receive feedback in order to improve my skills. This weeks subject: Eyes! I photographed the eye of my best friend DaniĆ«lle, who is great in doing make-up tutorials. She also made a tutorial for this look! Click, click click to visit the tutorial! I did use some Photoshop on her eye, to make her eye really pop out of the screen. Would you like to see a tutorial on how the make the eyes super pretty with Photoshop? Please let me know! So I can upload a tutorial for you guys! I hope you enjoy the photograph of this week! Please leave your comments, I still want to improve!

NL: Het eerste item dat ik kocht in januari, was mijn nieuwe Sony camera. Omdat ik een echte beginner ben in het fotografiewereldje (ik heb nog nooit eerder een spiegelreflex camera gehad), wilde ik mezelf challengen om op deze manier mijn fotografie skills te verbeteren; de 52 weken fotografie challenge was geboren. Vanaf nu zal er dus iedere woensdag een foto verschijnen die ik heb gemaakt voor deze challenge. Alles dat ik van jullie vraag, is om heel veel feedback te geven op mijn foto's, zodat ik mezelf kan verbeteren. Deze week is de opdracht: Eyes! Ik fotografeerde het oog van mijn lieve vriendinnetje DaniĆ«lle, die geweldige make-up tutorials maakt. Zo kun je de tutorial van deze ooglook op YouTube bekijken door hier te klikken! Ik heb Photoshop gebruikt om het oog extra naar voren te laten springen op het scherm. Zouden jullie het leuk vinden om hier een tutorial van te zien? Laat me dit weten in de comments, ik kan dan aankomend weekend een tutorial voor jullie online zetten! Ik hoop dat je de foto van deze week leuk vindt. Laat je feedback achter! Ik wil graag meer leren!


Enjoyed this article? Follow me:Follow on Bloglovin
Follow on Bloglovin

5 opmerkingen:

 1. Leuke challenge! Ben benieuwd :) En een prachtige ooglook.

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw hele mooie foto! En wat een mooie look. Ook een super leuke challenge :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw! Ik heb totaal geen verstand van fotografie maar ik vind dit echt prachtig. Wat een mooie oogkleur!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het echt een mooie foto! Mooi geschoten maar ook mooi bewerkt! Maar je wou feedback... Misschien had je met het onderwerp eyes wat creatiever kunnen zijn. Dit heb ik al 10.000 keer gezien! Fotografie gaat voor mij tenminste over wat je wil vertellen, en minder over hoe mooi het er uit ziet...

  Liefs, Apollonia

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks voor je comment, hier heb ik echt wat aan :) Ik zal er proberen op te letten bij volgende foto's. Thanks :)

   Verwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn