5.3.14

#52WEEKS PHOTOCHALLENGE: Week 6 - Candy + uitslag winactieENG: The first item I bought in January, was my new Sony camera. Because I am a real newbie in the Photograph world (I never had a SLR camera), I wanted to challenge my self in order to improve my photograph skills; the 52 Weeks in 2014 Photo challenge was born. Every Wednesday from now on, I will upload my pictures of the 52 Weeks Challenge. All I can ask you is to please comment my photographs. I love to receive feedback in order to improve my skills. This weeks subject: Candy! Every girl loves chocolate, right? That's why the subject of this weeks picture is some delicious chocolate. I hope you enjoy the photograph of this week! Please leave your comments, I still want to improve!

NL: Het eerste item dat ik kocht in januari, was mijn nieuwe Sony camera. Omdat ik een echte beginner ben in het fotografiewereldje (ik heb nog nooit eerder een spiegelreflex camera gehad), wilde ik mezelf challengen om op deze manier mijn fotografie skills te verbeteren; de 52 weken fotografie challenge was geboren. Vanaf nu zal er dus iedere woensdag een foto verschijnen die ik heb gemaakt voor deze challenge. Alles dat ik van jullie vraag, is om heel veel feedback te geven op mijn foto's, zodat ik mezelf kan verbeteren. Deze week is de opdracht: Candy! Iedere vrouw houdt van chocolade, toch? Dat is waarom het onderwerp voor deze foto heerlijke chocolade is. Ik hoop dat je de foto van deze week leuk vindt. Laat je feedback achter! Ik wil graag meer leren!

Voor de uitslag van de winactie, klik je op 'read more'!
De winnaar van de winactie is Mirne! Mirne, ik heb je zojuist een mailtje gestuurd met hierin een kortingscode voor de Webshop Zalando! Gefeliciteerd met je prijs! Ik ben benieuwd wat je gaat kopen van je cadeaubon!

Enjoyed this article? Follow me:Follow on Bloglovin
Follow on Bloglovin

6 opmerkingen:

 1. Wat een leuke challenge! Moet ik misschien ook eens doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een heerlijke foto om naar te kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Yay, onwijs bedankt! Deze portemonnee is naar mij onderweg: http://www.zalando.nl/oilily-portemonnee-blauw-oi151f003-k11.html

  Ik vind de diepte in je foto trouwens erg mooi gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk om te horen! Heel veel plezier met je porteomonnee!

   Verwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn